Βαρύ πένθος στο Μαλεβίζι – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Άσπρης

Το Μαλεβίζι πενθεί για την απώλεια του αντιπροέδρου του τοπικού Συμβουλίου Γαζίου Γιάννη Άσπρη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 35 του χρόνια.

Ο Γιάννης Άσπρης, ένας άνθρωπος γνωστός και αγαπητός, στο Τσαλικάκι που κατοικούσε αλλά και σε ολόκληρο το Μαλεβίζι πέθανε ξαφνικά αφήνοντας πίσω του τον μόλις 3 ετών γιο του, τη σύζυγο του αλλά και την ολόκληρη την οικογένεια του.

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος όλο το Μαλεβίζι καθώς επρόκειτο για ένα άνθρωπο χαρούμενο και δοτικό, ευγενή και καθημερινά παρόντα σε όλα τα ζητήματα του τόπου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Άσπρης, μάγειρας στο επάγγελμα, γύρισε στο σπίτι του από την εργασία του γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από τη σύζυγο του να καλέσει το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφθασε άμεσα στο σπίτι της οικογένειας στο Τσαλικάκι. Ήταν όμως αργά αφού ο άτυχος Γιάννης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στα 35 του μόλις χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Η Διεύθυνση, οι δημοσιογράφοι και το προσωπικό της Φωνής του Μαλεβιζίου, εκφράζουν στην οικογένεια τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια.

 

 

fonimaleviziou.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις