Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Παύλος Μπαριτάκης – Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Βιάννου

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε  εσπευσμένα στο εφημερεύον Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης.

Ο κ. Μπαριτάκης αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης κρητικών προϊόντων, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Χερσονήσου.

Ο Δήμαρχος ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση, ενώ με ανάρτηση του, ευχαρίστησε το προσωπικό του Βενιζελείου, το ΕΚΑΒ αλλά και την οικογένεια του.

Η ανάρτηση του αναφέρει: «Ένας έντονος πόνος σήμερα το πρωί κατα την επίσκεψη μου στο 12ο forum του Επιμελητηρίου στις Γούρνες, έγινε η αιτία μιας ιατρικής περιπέτειας!!

Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες, τον Περιφερειάρχη, Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχης και όλους τους συναδέλφους στην Αυτοδιοίκηση για το συγκινητικό ενδιαφέρον !!

Ευχαριστώ επίσης το ΕΚΑΒ ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό πληρώματα ασθενοφόρου,για την άμεση ανταπόκριση του και ασφαλή μεταφορά μου στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο!

Ευχαριστώ γιατρούς και νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό του Βενινζέλειου Νοσοκομείου, για την αμεσότητα των εξετάσεων και φροντίδα σε όλα τα επίπεδα!

Τελικά έχω διαγνωστεί με περικαρδίτιδα μέ υγρό που δημιουργεί έντονο πόνο. Έγινε εισαγωγή μου στο Νοσοκομείο και ξεκίνησα την θεραπεία.

Θα μείνω για όσο χρειαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών!!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου τη σύζυγο μου Ευγενία Πρωιμάκη με τα παιδιά μου και όλους τους συγγενείς που βρέθηκαν κοντά μου από την πρώτη στιγμή!!!

Ευχαριστώ!!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις