Φοβόταν για τη ζωή του Μάθιου Πέρι – Τα ανησυχητικά σημάδια πριν από τον θάνατό του
Φοβόταν για τη ζωή του Μάθιου Πέρι – Τα ανησυχητικά σημάδια πριν από τον θάνατό του

Φοβόταν για τη ζωή του Μάθιου Πέρι – Τα ανησυχητικά σημάδια πριν από τον θάνατό του

Ήταν τον Οκτώβριο του 2023 που ο θάνατος του λαμπερού ηθοποιού Μάθιου Πέρι συγκλόνισε τον κόσμο. Η πρώην σύντροφός του μιλά ανοιχτά για τα ανησυχητικά σημάδια πριν από τον ξαφνικό χαμό του.

Σύμφωνα με την πρώην σύντροφό του υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια πριν ο λαμπερός ηθοποιός Μάθιου Πέρι πεθάνει εξαιτίας των οξέων επιδράσεων της κεταμίνης.

Ο Μάθιου Πέρι ανάρρωνε από τις εξαρτήσεις του, καθώς πάλευε με ένα ιστορικό κατάχρησης ουσιών και προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Πριν από τον θάνατό του, πίστευαν όλοι πως βρισκόταν σε καλύτερη φάση, αλλά με τον ξαφνικό χαμό του δεν άργησαν τα τεθούν ερωτήματα για την κλονισμένη υγεία του.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του όταν έφτασαν οι διασώστες και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στο σημείο.

Είχε αποκλειστεί άμεσα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με μια έκθεση να αποδίδει τον θάνατό του στην επίδραση των ναρκωτικών.

Ο Μάθιου Πέρι λάμβανε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης, η οποία είναι μια αναπτυσσόμενη θεραπεία για την κατάθλιψη και άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η κεταμίνη από τις συνεδρίες παρέμεινε στον οργανισμό του μόνο για τρεις έως τέσσερις ώρες, οπότε με την τελευταία του συνεδρία να ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν από τον θάνατό του, η Kayti πιστεύει ότι έπαιρνε την κεταμίνη αλλού.

Ενώ οι αρχές έκλεισαν την έρευνα, η Kayti επιμένει ότι πρέπει να την ανοίξουν ξανά.

Λόγω της σχέσης τους, ισχυρίζεται ότι μπορούσε να πάρει φάρμακα όπως το Vicodin με εναλλακτικά μέσα.

Επιπλέον πιστεύει ότι υποτροπίαζε με βάση τις φωτογραφίες που έβλεπε από τον λαμπερό ηθοποιό.

«Απλώς δεν τον ένοιαζε πια, τα είχε παρατήσει»

Τους τελευταίους μήνες της ζωής του, η Kayti σημειώνει πως ανησυχούσε πολύ από τις φωτογραφίες του που έδειχνε ατημέλητος.

«Κανονικά ήταν πολύ καθαρός και περιποιημένος. Έτσι τον ήξερα. Είχε ακόμα και μια ρουτίνα για τον καθαρισμό του προσώπου του. Αλλά μετά άρχισα να βλέπω φωτογραφίες του και ήταν ξεκάθαρο ότι είχε αρχίσει να υποτροπιάζει.

Κάτι που μπορώ να υποθέσω ότι είχε να κάνει με τη μάχη του να μείνει νηφάλιος. Απλώς δεν τον ένοιαζε πια, απλώς τα είχε παρατήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά στη Mirror.

Η Kayti, που διατηρεί ένα ράντσο διάσωσης αλόγων στην Καλιφόρνια, ανέφερε ότι παρά τα προβλήματά του παρέμεινε ένας πολύ καλός της φίλος μέχρι το τέλος.

«Ήταν επίσης ένας πολύ καλός φίλος για μένα και πραγματικά υποστηρικτικός όταν ξεκίνησα τη διάσωση αλόγων. Απλώς αγαπούσε τα ζώα και ήταν πολύ υποστηρικτικός στη ζωή και το ταξίδι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις