Ηράκλειο: Πως περιγράφει η γενναία κυρία Ιερεμία την ληστεία στο mini market - «Δεν φοβήθηκα, πήρα έναν πλάστη και...» (vid)
Ηράκλειο: Πως περιγράφει η γενναία κυρία Ιερεμία την ληστεία στο mini market - «Δεν φοβήθηκα, πήρα έναν πλάστη και...» (vid)

Ηράκλειο: Πως περιγράφει η γενναία κυρία Ιερεμία την ληστεία στο mini market – «Δεν φοβήθηκα, πήρα έναν πλάστη και…» (vid)

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση μίνι μάρκετ που διατηρεί στο Ηράκλειο περιέγραψε η κυρία Ιερεμία, η γυναίκα που κατάφερε να διώξει μόνη της με έναν πλάστη τον ληστή που μπήκε στο κατάστημα της κρατώντας μαχαίρι.

Η κα. Ιερεμία περιγράφει ότι ο ληστής της είπε «μου λέει ληστεία βάλε μέσα τα λεφτά γρήγορα. Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό συνήλθα, πάτησα τον συναγερμό, κλείνω το ταμείο, αρπάζω ένα πλάστη κι αρχίζω και τον χτυπώ. Τον αιφνιδίασα, φώναζα “βοήθεια κερατά”».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι «δεν φοβήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τα παιδιά που δουλεύουνε εδώ και προσπαθούν να ζήσουν, ο γιος μου και άλλες δύο οικογένειες».

Συνεχίζοντας την περιγραφή για όσα συνέβησαν η κυρία Ιερεμία είπε για τον επίδοξο ληστή ότι «έφυγε έξω και εγώ τον κυνηγούσα ακόμα. Πρόλαβε να ανέβει στο μηχανάκι και έφυγε. Σε 2 λεπτά ήρθε η αστυνομία».

«Όταν υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του παιδιού σου έχεις ψυχικές αντοχές, προσπαθείς να αντιδράσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα μου έρχονταν και άλλοι αν έπαιρνε τα χρήματα» πρόσθεσε η γυναίκα από το Ηράκλειο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, «έχω διώξει και άλλον έναν ληστή, του πετούσα πράγματα ό,τι έβρισκα στο μαγαζί και έφυγε πανικοβλημένος».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις