Καρέ καρέ η δολοφονία της 41χρονης – Η στιγμή της μεταφοράς του πτώματος
Καρέ καρέ η δολοφονία της 41χρονης – Η στιγμή της μεταφοράς του πτώματος

Καρέ καρέ η δολοφονία της 41χρονης – Η στιγμή της μεταφοράς του πτώματος

Νέα βίντεο ντοκουμέντα αποκαλύπτουν καρέ καρέ τι συνέβη το βράδυ της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη και πώς ο σύντροφός της και ο φίλος του προσπάθησαν να αποκρύψουν το έγκλημα.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, που ήταν τριών μηνών έγκυος, από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του στη Θεσσαλονίκη.

Σε δύο νέα βίντεο που έφερε στο φως το MEGA και η εκπομπή «Live News», καταγράφονται καρέ – καρέ όσα συνέβησαν το βράδυ της δολοφονίας της 41χρονης.

Στο πρώτο βίντεο κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση καταγράφει τη στιγμή που οι δύο άνδρες, ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας και ο φίλος του μεταφέρουν το πτώμα της 41χρονης μέσα σε ένα μπαούλο στις 01:57 της δεύτερης ημέρας του χρόνου και αφού την έχουν σκοτώσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών

Λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα της δεύτερης ημέρας του 2024 έφυγαν από το σπίτι μαζί με το μπαούλο, στο οποίο είχαν τοποθετήσει τη σορό της άτυχης Γεωργίας.

Στο άλλο βίντεο η ώρα είναι 06:20 το πρωί στις 2/1 και φαίνεται ο 39χρονος μαζί με τον φίλο του να οδηγούν ένα αμάξι μεταφέροντας ένα στρώμα.

Το αυτοκίνητο οδηγεί ο φίλος του 39χρονου και συνεργός του συντρόφου της 41χρονης στη γυναικοκτονία. Είναι ένα στρώμα που το μεταφέρουν προκειμένου να το βάλουν στο κρεβάτι.

Προηγουμένως είχαν πετάξει το στρώμα πάνω στο οποίο σκότωσαν την 41χρονη Γεωργία. Πήγαν στη Χαλκιδική, πέταξαν το στρώμα με τα πειστήρια του στυγερού τους εγκλήματος και γύρισαν με ένα νέο ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές.

Τα νέα βίντεο δείχνουν ότι οι δύο άνδρες προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη της αποτρόπαιας δολοφονίας από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 39χρονος

Στις 9/1/2024 ο εισαγγελέας άσκησε στο 39χρονο και τον φίλο του, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Την ίδια στιγμή, ο 39χρονος ο οποίος επί 8 μέρες έπαιζε θέατρο, κάνοντας τον ανήξερο και δηλώνοντας ανήσυχος για την τύχη της συντρόφου του, εξακολουθεί αρνείται τη δολοφονία της Γεωργίας.

Ο 39χρονος φέρεται να παραδέχθηκε αρχικά στην Αστυνομία ότι μαζί με τον φίλο του είχαν σκηνοθετήσει ληστεία εις βάρος της 41χρονης, ένα σχέδιο όμως που δεν πήγε όπως ήθελαν και κατέληξε στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Ακολούθως, όμως, ο 39χρονος άλλαξε στάση, δεν υπέγραψε την αρχική του κατάθεση και αρνήθηκε να μιλήσει στους Αστυνομικούς χωρίς τον δικηγόρο του.

Καρέ καρέ όλα τα ντοκουμέντα από τη δολοφονία της 41χρονης

To Live News παρουσίασε καρέ καρέ, δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο την αντίστροφη μέτρηση για το ειδεχθές έγκλημα, τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τη στιγμή που δέχθηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό της μέχρι τη στιγμή που τη μετέφεραν με μπαούλο σε ερημική τοποθεσία.

Οι αδιανόητες φωτογραφίες και τα φρικιαστικά βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με τον φίλο του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας οι δύο άντρες φέρονται να έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Στο αποκλειστικό υλικό αποτυπώνονται όχι μόνον καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο φίλων μετά τη δολοφονία της γυναίκας, αλλά και οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας.

Η τελευταία φωτογραφία που δείχνει ζωντανή τη Γεωργία

Βραδύ πρωτοχρονιάς. Η έγκυος μαζί με τον σύντροφο της περπατούν χέρι χέρι και επιστρέφουν στο σπίτι τους στην Καλαμαριά. Είναι η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η άτυχη γυναικά.

Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται και να ξεδιπλώνεται στις 22:50 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Ο φακός έχει απαθανατίσει τον άνδρα και τη γυναίκα, θύμα γυναικοκτονίας, ανυποψίαστη για το κακό που της έχει στήσει καρτέρι να φτάνουν στην οδό Αριστείδου και μπαίνουν στην πολυκατοικία που διέμεναν.

Καρέ καρέ η δολοφονία της 41χρονης – Η στιγμή της μεταφοράς του πτώματος

Η στιγμή που η 41χρονη και ο σύντροφός της μπαίνουν στην πολυκατοικία

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν ακριβώς μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2023, όταν ο σύντροφος της Γεωργίας βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Αριστείδου και τρέχει.

Καρέ καρέ η δολοφονία της 41χρονης – Η στιγμή της μεταφοράς του πτώματος

Τα μεσάνυχτα σύντροφος της 41χρονης βγαίνει από την πολυκατοικία και τρέχει

Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα ο φερόμενος δολοφόνος της 41χρονης γυναίκας κινείται μαζί με τον 34χρονο φίλο του, που τον κατήγγειλε, σε δρόμο κοντινό με το διαμέρισμα που έγινε η δολοφονία.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνονται οι δύο φίλοι να κουβαλάνε το μπαούλο μέσα στο οποίο κατά τον φίλο του συντρόφου φέρονται να τοποθέτησαν το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας. Είναι αυτό το μπαούλο στον κόκκινο κύκλο και δίπλα του οι 2 άνδρες.

Τα βίντεο που δείχνουν ότι προσπάθησαν να κρύψουν το έγκλημα

Ένα σίκουενς από 3 βίντεο, αποκλειστικό υλικό που αποτυπώνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο ανδρών σε χρόνο που είναι μετά τη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας.

Είναι στιγμή στις 12 και 18 που οι δύο εντοπίζονται από κάμερα ασφαλείας, είναι μέσα στον κόκκινο στρογγυλό κύκλο, να πετάνε μία σακούλα στα σκουπίδια, κατά πληροφορίες έχουν προσωπικά αντικείμενα του θύματος γυναικοκτονίας της Γεωργίας.

Από άλλη κάμερα, στις 12 και 18 οι δύο άντρες, περπατάνε, περπατάνε, περπατάνε, σταματάνε και πετάνε κάτι στον μπλε κάδο, πετάνε κάτι στον πράσινο κάδο, περπατάνε ξανά, απομακρύνονται, σταματάνε και γυρνάνε πίσω.

Και από τρίτη κάμερα, το φορτηγό στα αριστερά της οθόνης, διακρίνεται ένα φορτηγό που είναι παρκαρισμένο δίπλα στους κάδους, οι 2 εξαφανίζονται από το πλάνο και μετά ξαναεμφανίζονται και γυρνάνε και την ώρα που πάνε να περάσουν τον δρόμο περνάει και ένα αμάξι κάθετα.

Η ώρα φτάνει δύο λεπτά πριν τη μια φτάνει 00:58, στις φωτογραφίες αποτυπώνεται ένα ασήμι αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στον 34χρονο και μέσα σε αυτό φέρεται να τοποθέτησαν οι δύο  άνδρες το μπαούλο όπου κατά τον φίλο είχαν τοποθετήσει τη σορό της άτυχης γυναίκας και μεταφέρθηκε σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών φωτογραφίες και βίντεο

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο οι δείκτες δείχνουν 1 και 57 και η κάμερα σε αυτό το σημείο δείχνει δύο άνδρες να προβάλουν από αριστερά κινούμενοι προς τα δεξιά και να έχουν στα χεριά τους ένα μπαούλο το οποίο κουβαλούν στη συνέχεια χάνονται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σημείο που έχουν παρκάρει το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο φέρονται και να φόρτωσαν το μπαούλο το οποίο στη συνέχεια μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε και είναι ερημικό σημείο της Χαλκιδικής.

Στις 06:20 το πρωί στις 2/1 και φαίνεται ο 39χρονος μαζί με τον φίλο του να οδηγούν ένα αμάξι μεταφέροντας ένα στρώμα προκειμένου να αντικαταστήσουν αυτό πάνω στο οποίο έλαβε χώρα το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όλα αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών που καρέ καρέ ανασυνθέτουν τις λεπτομέρειες της μοιραίας νύχτας συγκρίνουν καταγράφουν και μελετούν χρόνους και μαρτυρίες και ξαναστήνουν το σκηνικό της φρικαλέας νύχτας με την ελπίδα το παζλ να δώσει μια καθαρή εικόνα και να ρίξει φως που θα μιλήσει εξ ονόματος της Γεωργίας για τη γυναικοκτονία που έβαψε στο αίμα μιας μητέρας της αυγή του 2024.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις