Ούτε τώρα ο ΟΦΗ!
Ούτε τώρα ο ΟΦΗ!

Ούτε τώρα ο ΟΦΗ!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο ΟΦΗ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, βρήκε αντίδραση πριν βγει το ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την Λαμία μένοντας στο 1-1 στο τελευταίο ματς της 17ης αγωνιστικής.

Ο ΟΦΗ μπήκε μουδιασμένος στο παιχνίδι και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Λαμία η οποία μόλις στο 3′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Παπαδόπουλος σέντραρε για τον Ακούνια και αυτός με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας και στο 15′ έχασε την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Μοσκέρα σέντραρε ο Τοράλ πήρε την κεφαλιά όμως αυτή ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Κοσέλεφ.

Δύο λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Φελίπε Λουίζ να απειλήσει όμως το σουτ του το έδιωξε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26′ όταν ο Γκαγιέγος πάσαρε εξαιρετικά στον Λουίζ Φελίπε, αυτός πλάσαρε μέσα στην περιοχή όμως ο Κοσέλεφ βρήκε όσο χρειάστηκε την μπάλα αυτή κατέληξε στο δοκάρι και πήγε κόρνερ. Ο ΟΦΗ είχε ανέβει για την ισοφάριση και η Λαμία στο 29′ βρήκε μεγάλη ευκαιρία στην κόντρα επίθεση όμως το πλασέ του Τσιλούλη που βρέθηκε απέναντι από τον Μπάουμαν το έβγαλε ο κίπερ του ΟΦΗ.

Η πίεση του ΟΦΗ απέφερε καρπούς στο 37′ όταν ο Νέιρα με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και κατάφερε να κάνει το 1-1. Οι παίκτες του Πέπε Μελ δεν σταμάτησαν εκεί και πίεσαν για την ανατροπή, όμως το σουτ του Φελίπε Λουίζ πέρασε λίγο άουτ, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πάλι δυνατά όπως άφησε το πρώτο μέρος και ο Αμπάντα στο 48′ απείλησε την εστία, όμως το σουτ του σταμάτησε ξανά στο Κοσέλεφ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, όμως η Λαμία ήταν καλά τοποθετημένη στην άμυνα της και εμπόδιζε τον ΟΦΗ να μπει στην περιοχή.

Η Λαμία στο 60′ έχασε μοναδική στιγμή για το 1-2, όταν μετά από φάουλ ο Σλίβκα με το στήθος σέρβιρε στον Ακούνια, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ώρα περνούσε, ο ΟΦΗ πίεζε, όμως δεν δημιουργούσε ευκαιρίες στην εστία της Λαμίας εκτός από ένα σουτ του Αποστολάκη στο 88′ που πέρασε ψηλά άουτ.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στην Λαμία.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Τοράλ, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ, Τσιλούλης, Τζανδάρης, Νούνιες, Σλίβκα, Ακούνια, Μαρτίνες

 

 

grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις