ΟΦΗ: Έτοιμος για το αποψινό ματς με την Λαμία – Η αποστολή και οι απουσίες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι με την Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», με τον Ισπανό τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την Λαμία, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του δώσει ψυχολογική αλλά και βαθμολογική… ανάσα.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Καρώ, Χριστογεώργο, αλλά και τον Αδαμάκη που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός έμειναν και οι Γιαννούλης, Θεοδοσουλάκης, Κουτεντάκης και Σημαντηράκης.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ: «Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αποψινό (8/1) αγώνα με την Λαμία, με τον Pepe Mel να επιλέγει τους εξής ποδοσφαιριστές για την αποστολή: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Πασαλίδης, Αποστολάκης, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Toral, Riera, Neira, Mosquera, Phellype, Dicko.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Αντρέας Καρώ και Νίκος Χριστογεώργος, οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Manuel Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και ο Ανδρέας Αδαμάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις