Αγία Παρασκευή: «Τον έβαλαν να γονατίσει κάτω και τον τράβηξαν βίντεο» – Συγκλονίζει η μητέρα του 14χρονου
Αγία Παρασκευή: «Τον έβαλαν να γονατίσει κάτω και τον τράβηξαν βίντεο» – Συγκλονίζει η μητέρα του 14χρονου

Αγία Παρασκευή: «Τον έβαλαν να γονατίσει κάτω και τον τράβηξαν βίντεο» – Συγκλονίζει η μητέρα του 14χρονου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Τον φόβο που ένιωσε και συνεχίζει να νιώθει ο 14χρονος γιος της μετά από επίθεση που δέχτηκε από συμμαθητές του περιγράφει η μητέρα του.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (2/1) στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας 13χρονος βγήκε για βόλτα με το σκυλί του και λίγο μετά δέχθηκε επίθεση από δύο συμμαθητές του και ακόμη έναν, άγνωστο προς εκείνον, πιθανώς επίσης ανήλικο.

Η συμμορία των ανηλίκων, έψαξε τον 13χρονο για κινητό τηλέφωνο και χρήματα, ενώ με χρήση σωματικής βίας τον ανάγκασε να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, την ίδια ώρα που τον κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του παιδιού αναφέρει πως είχαν δεχτεί επίθεση δύο μέρες νωρίτερα καθώς τους είχαν πετάξει αυγά στο σπίτι τους.

«Πριν από δύο μέρες μας πέταξαν κάποια αυγά στην πολυκατοικία, κάλεσα την αστυνομία, μετά κατέβηκα κάτω και είχαν εξαφανιστεί. Είδα πως ήταν τρία νεαρά παιδιά. Μετά από μισή ώρα περίπου βγήκε ο γιος μου για να βγάλει βόλτα τον σκύλο, και όπως μου διηγήθηκε όταν γύρισε, τον άρπαξαν και τον αναγνώρισε. Φώναξε ονομαστικά κι άλλον έναν, ήρθε και ο τρίτος, του πήραν τον σκύλο από τα χέρια. Του έψαξαν πρώτα τις τσέπες αλλά δεν είχε τίποτα, του έβγαλαν τα παπούτσια, του έδωσε δύο μπουνιές στην μύτη».

«Ήρθε στο σπίτι κλαίγοντας και ξυπόλητος με αίματα στην μύτη»

Όπως λέει, στη συνέχεια τον έβαλαν να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει υβριστικά και χυδαία για δύο κοπέλες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου.

«Τον έβαλαν να γονατίσει κάτω, τον τράβηξαν βίντεο ζητώντας του να αναφερθεί σε δύο κορίτσια που δεν γνωρίζει και να αναφέρει πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Επειδή εκείνη την στιγμή περνούσε ένα ζευγάρι στον δρόμο, του είπαν ότι έτσι και μιλήσει θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά. Του είπαν ότι αν τολμήσει να πει κάτι στους γονείς του έχουν όπλο, και θα τον σκοτώσουν και τον γιο μου και εμάς. Ήρθε στο σπίτι κλαίγοντας και ξυπόλητος, με αίματα στην μύτη και μου το είπε».

Στη συνέχεια, οι φερόμενοι ως δράστες μάλιστα, έστειλαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του 13χρονου το βίντεο της ντροπής.

«Πήρα την αστυνομία, ήρθε και προβήκαμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Μου ανέφερε το όνομα του ενός παιδιού, φορούσαν μάσκες και στη συνέχεια άκουσε και το όνομα του άλλου παιδιού. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο και μας έχουν πει πως σχεδόν έχει ταυτοποιηθεί και ο τρίτος».

«Ελπίζω να μην δουν ποτέ τα παιδιά τους όπως είδα εγώ το δικό μου»

Η μητέρα του παιδιού αποκάλυψε πως ο γιος της γνώριζε τον έναν από τους δράστες.

«Πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, στην ίδια τάξη αλλά σε διαφορετικά τμήματα. Ξέρω πως ο ένας μένει κοντά σε εμάς και ο γιος μου είχε πάει μία φορά στο σπίτι του πέρσι όταν έλεγαν τα κάλαντα μαζί».

Στη συνέχεια, είπε πως έχουν απευθυνθεί σε ειδικούς καθώς ο γιος της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Έχουμε πάει σε ειδικούς αλλά χρειάζεται χρόνο. Δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί, ταράζεται, κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει ‘’γιατί’’ σε οποιαδήποτε τέτοια πράξη. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Ελπίζω να μην δουν ποτέ τα παιδιά τους όπως είδα εγώ το δικό μου».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις