Εκδήλωση των υπαλλήλων της Περιφέρειας για την στήριξη του ιδρύματος “Άγιος Σπυρίδωνας”
Εκδήλωση των υπαλλήλων της Περιφέρειας για την στήριξη του ιδρύματος “Άγιος Σπυρίδωνας”

Εκδήλωση των υπαλλήλων της Περιφέρειας για την στήριξη του ιδρύματος “Άγιος Σπυρίδωνας”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα γίνει στν χώρο του ιδρήματος και σκοπός είναι η στήριξη των παιδιών αλλά και των εργαζομένων του ιδρύματος Αγίου Σπυρίδωνα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εκδηλώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση

To Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τα παιδιά και τους εργαζόμενους του ιδρύματος Αγίου Σπυρίδωνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ιδρύματος, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή, θα είναι ο ταχυδακτυλουργός Ρόκο, ο οποίος θα διασκεδάσει δωρεάν τα παιδιά του ιδρύματος και το συγκρότημα Nuts.

Χορηγοί η εταιρεία ΣΙΓΑΝΟΣ η οποία θα προσφέρει μπουφέ για εργαζόμενους και παιδιά του ιδρύματος, η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ με δώρα ,το βιβλιοπωλείο Επιτροπάκης με χαρτικά και είδη ζωγραφικής, Κουλάκης με είδη καθαριότητας. Την εκδήλωση μας θα συνοδεύσει μουσικά παρέα από συναδέλφους εργαζόμενους με τραγούδια των ημερών, παραδοσιακές κρητικές μελωδίες

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην προετοιμασία πραγματοποίηση της εκδήλωσης ,χορηγούς και συναδέλφους ,και ευχόμαστε υγεία ,όμορφες ημέρες ζεστασιάς και αγάπης, ισότητα και ειρήνη για όλους τους ανθρώπους.

Αρχή μας, η αλληλεγγύη και αποδοχή όλων των παιδιών σαν δικών μας παιδιών,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αντώνης Μαρκάκης

Γενική Γραμματέας
Ειρήνη Ελληνάκη

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις