Ηράκλειο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφέρεια Κρήτης (pics)
Ηράκλειο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφέρεια Κρήτης (pics)

Ηράκλειο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφέρεια Κρήτης (pics)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το νέο έτος που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Ηράκλειο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφέρεια Κρήτης (pics)

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου- που τέλεσε τον Αγιασμό- έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ανταλλάσσοντας ευχές με τον κλήρο, θεσμικούς εκπροσώπους, φορείς, Σώματα Ασφαλείας Ένοπλες Δυνάμεις και πολίτες. Ο κ. Συριγωνάκης, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη, του Βουλευτή Ηρακλείου Φραγκίσκου Παρασύρη, του νέου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού, Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών, Δημοτικών Συμβούλων, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Ηράκλειο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφέρεια Κρήτης (pics)Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Πρόκειται για μια σημαντική ημέρα σήμερα, την πρώτη του νέου έτους, που σηματοδοτεί παράλληλα και την έναρξη της νέας Αυτοδιοικητικής περιόδου 2024-2028. Μεταφέροντας και τις εγκάρδιες ευχές του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος βρίσκεται σε ανάλογη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Π.Ε. Χανίων, ευχόμαστε όλοι οι Αυτοδιοικητικοί υγεία σε όλο τον κόσμο, και να εργαστούμε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, για πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία στο νησί. Χρόνια πολλά Καλή Χρονιά».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στη Περιφέρεια Κρήτης τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν τα μέλη της Μεικτής
Χορωδίας Π.Ε. Ηρακλείου υπό την διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου ενώ στο πιάνο ήταν ο Νίκος Κοκκίνης.

Ηράκλειο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφέρεια Κρήτης (pics) Ηράκλειο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφέρεια Κρήτης (pics)

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις