Ανείπωτη θλίψη στα Ανώγεια για τον χαμό του 33χρονου Γιώργη
Ανείπωτη θλίψη στα Ανώγεια για τον χαμό του 33χρονου Γιώργη

Ανείπωτη θλίψη στα Ανώγεια για τον χαμό του 33χρονου Γιώργη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Έναν αγωνιστή της ζωής και ένα σπουδαίο παιδί με ήθος, αρχές και αξίες αποχαιρετούν τα Ανώγεια, σε μια πολύ άσχημη είδηση που επεφύλασσε το τέλος του 2023, με τον νεαρό Γιώργη Κουνάλη (Σταυρουλογιώργη) να "φεύγει" από τη ζωή σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Γιώργης χάθηκε μόλις στα 33 του χρόνια, σκορπίζοντας τη θλίψη σε ολόκληρο το χωριό και όλους όσοι τον γνώρισαν, τον αγάπησαν και τον θαύμασαν για τα ψυχικά του χαρίσματα και την ακέραια προσωπικότητα του.

Σύμφωνα με το anogi.gr, η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Αρμί.

Ο Γιώργης έχασε τον Φεβρουάριο του 2021 τον αγαπημένο του πατέρα Μάκη Κουνάλη, έναν επίσης πολύ αγαπητό άνθρωπο στην Ανωγειανή κοινωνία και μεγάλο στήριγμα για τον ίδιο και την οικογένεια του. Σήμερα "φεύγει" και ο ίδιος για να ανταμώσει πλέον με τον αγαπημένο του πατέρα.

Ένα από τα χαρίσματα του ήταν και οι μαντινάδες του που ξεχώριζαν για την ευαισθησία και την δομή τους. Αποχαιρετώντας τον πατέρα του πριν δυο χρόνια στην ΑΝΩΓΗ, είπε μεταξύ άλλων:

Εμίσεψε ο αετός που φώλιαζε στα αόρη,
και τα πουλιά εστέσανε στη Νίδα μοιρολόι.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του μητέρα Μαρίνα και τα αδέρφια του Λευκοθέα και Σταύρο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις