Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Περιφέρεια Κρήτης στις Δομές Κοινωνικής Φροντίδας όλου του νησιού
Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Περιφέρεια Κρήτης στις Δομές Κοινωνικής Φροντίδας όλου του νησιού

Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Περιφέρεια Κρήτης στις Δομές Κοινωνικής Φροντίδας όλου του νησιού

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των υπερτοπικών δράσεων του κοινωνικού της προγράμματος, πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά τη δράση «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου Δώρου στα άτομα που υποστηρίζονται από τις Μονάδες Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία», σε όλη την Κρήτη, με σκοπό να υποστηρίξει και να γεμίσει με χαμόγελα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία που φιλοξενούνται σε δομές κοινωνικής φροντίδας σε όλο το νησί. Η δράση αυτή υψηλού κοινωνικού συμβολισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς, αφορά στην παροχή χριστουγεννιάτικων δώρων σε 765 παιδιά και ενήλικες 24 δομών κοινωνικής φροντίδας.

Η παράδοση των δώρων στους εκπροσώπους των δομών πραγματοποιήθηκε σε μια λιτή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη. Στην εκδήλωση, επίσης, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Σπύρος Επιτροπάκης, η Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, Μαρία Λουκαδάκη και η Κοινωνική Λειτουργός Αν. Προϊσταμένη Τμήματος, Ειρήνη Μαγουλάκη. Τα δώρα παρέλαβαν εκπρόσωποι των δομών.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, επεσήμανε ότι: «Τα Χριστούγεννα, οι έννοιες της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της στήριξης των συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Κρήτης μέσα από μια πρωτοβουλία με συμβολική αξία, παρέδωσε στους εκπροσώπους των Μονάδων Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά και άτομα με αναπηρία που φιλοξενούνται σε όλες τις δομές της Κρήτης. Ευχόμαστε στους ανθρώπους που στελεχώνουν και υποστηρίζουν το έργο των δομών, Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα».
Κάλαντα από το «Δικαίωμα στη Ζωή»

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία του σωματείου γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» που συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του σωματείου Παύλο Σημαντηράκη.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης σε εορταστικό, συγκινησιακό κλίμα, ευχαρίστησε τα παιδιά για την επίσκεψη τους και πρόσφερε δώρα. Ο κ. Σημαντηράκης από την πλευρά του αλλά και τα μέλη του σωματείου, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την συνεχή και απρόσκοπτη στήριξη της Περιφέρειας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις