Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»
Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Το περιστατικό αυτό έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και όσων βρίσκονται πέρα από το χωριό, πυροδοτώντας συζητήσεις και θεωρίες σχετικά με την ύπαρξη απόκοσμων όντων.

Σε ένα μικρό περουβιανό χωριό, γνωστό ως Haikito, οι κάτοικοι είναι φοβισμένοι μετά από μια σειρά απόκοσμων συναντήσεων με μια άγνωστη ομάδα ψηλών όντων. Το πιο αξιοσημείωτο από αυτά τα περιστατικά αφορά ένα 15χρονο κορίτσι ονόματι Talia, το οποίο μοιράστηκε την οδυνηρή εμπειρία της με ένα κινηματογραφικό συνεργείο.

Σύμφωνα με την Talia, δέχτηκε επίθεση από δύο φιγούρες ντυμένες με μαύρη πανοπλία και μάσκες. Οι επιτιθέμενοι φέρεται να άλειψαν το πρόσωπό της με μια ουσία κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης.

Η σύνδεση με τους εξωγήινους πηγάζει από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των επιτιθέμενων, κυρίως τα «πράσινα» μάτια τους. Επιπλέον, η Talia ανέφερε ότι οι φιγούρες αυτές φορούσαν μηχανήματα που τους έδιναν τη δυνατότητα να πετάξουν και ενεργοποιούνταν με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την ασυνήθιστη εμφάνισή τους, έχει οδηγήσει σε εικασίες για εξωγήινη εμπλοκή.

Το χωριό Haikito καλύπτεται πλέον από ένα σύννεφο φόβου και μυστηρίου, με τη φυλή να είναι βαθιά αναστατωμένη από αυτά τα ανεξήγητα γεγονότα. Η ιστορία της υποτιθέμενης απαγωγής της Talia έχει προσθέσει στην ίντριγκα και την ανησυχία μεταξύ των χωρικών, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τη φύση και τις προθέσεις αυτών των πανύψηλων όντων.

 

 

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περίεργα - Παράξενα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις