ΕΛΜΕΠΑ και Πάντειο συνδιοργανώνουν το 13ο συνέδριο της επιστημονικής εταιρίας του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
ΕΛΜΕΠΑ και Πάντειο συνδιοργανώνουν το 13ο συνέδριο της επιστημονικής εταιρίας του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

ΕΛΜΕΠΑ και Πάντειο συνδιοργανώνουν το 13ο συνέδριο της επιστημονικής εταιρίας του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

H Επιστημονική Εταιρία Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ), σε συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και το Εργαστήριο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), διοργανώνουν το 13ο Εθνικό Συνέδριο της ΕΕΧΜΤ στην Αθήνα την περίοδο 18-19 Δεκεμβρίου 2023.

Η ΕΕΧΜΤ ιδρύθηκε το 2010 στην Ελλάδα με στόχο τη προώθηση και ανταλλαγή ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων και εμπειριών μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που εργάζονται σε όλους τους τομείς της χρηματοοικονομικής μηχανικής και των τραπεζών.

Στόχος του 13ου Εθνικού Συνεδρίου της ΕΕΧΜΤ είναι να υποστηρίξει την ανταλλαγή και διακίνηση ιδεών σχετικών με τη χρηματοοικονομική μηχανική και τραπεζική στον Ελληνικό χώρο. Επιπλέον το Συνέδριο στοχεύει στην παρουσίαση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων και τη διάδοση μεθοδολογιών για την ανάλυση και λήψη αποφάσεων στο χώρο της χρηματοοικονομικής. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, βασικοί υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και επαγγελματίες συμμετέχουν σε ειδικές συνεδριάσεις πάνελ, οι οποίες διευκολύνουν σημαντικά τη συζήτηση επίκαιρων θεμάτων.

Στο Συνέδριο θα παρουσιασθούν πάνω από 60 επιστημονικές εργασίες και θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις σε στρογγυλά τραπέζια με θέματα «Η Λογιστική Μεταρρύθμιση στον Ελληνικό Δημόσιο Τομέα» και «Το Ψηφιακό Ευρώ: Προκλήσεις και Προοπτικές», στα οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της αγοράς όπως μεγάλες ελεγκτικές εταιρίες (Grant Thornton και Deloitte) και τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Eurobank), αλλά και θεσμικοί φορείς, όπως το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, η Τράπεζα της Ελλάδος και η Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Επίσης, θα τιμηθεί η Καθηγήτρια Βάσω Ιωαννίδου (Bayes Business School, City University of London) για τη σημαντική προσφορά της στη χρηματοοικονομική επιστήμη.

Το Προεδρείο του Συνεδρίου αποτελούν ο Καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ κ. Χρήστος Φλώρος, ο Επίκουρος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Νικόλαος Δασκαλάκης και ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μιχάλης Δούμπος.

Τη διοργάνωση του Συνεδρίου υποστηρίζουν η Περιφέρεια Αττικής, η Grant Thornton, η Τράπεζα Πειραιώς, η Deloitte, η Premium Audit οι εκδοτικοί οίκοι Broken Hill, Αλέξανδρος ΙΚΕ, Δίσιγμα, Κλειδάριθμος, Κριτική, Προπομπός, Τζιόλα και οι εταιρίες Salfo και Aviation Life. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Ναυτεμπορική.

Πληροφορίες δίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://febs2023gr.eventsadmin.com

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις