Χειροπέδες σε φυγόποινους για ενδοοικογενειακή βία
Χειροπέδες σε φυγόποινους για ενδοοικογενειακή βία

Χειροπέδες σε φυγόποινους για ενδοοικογενειακή βία

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Για ενδοοικογενειακή βία είχε καταδικαστεί ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε τυχαία από τους αστυνομικούς του τμήματος Ζίτσας που του έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο σε μια περιοχή των Ιωαννίνων, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία ταυτότητας του φυγόποινου, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Αλλά και στη Μυτιλήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών αρχών του νησιού με την οποία είχε καταδικαστεί για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και για παράνομη βία. Η φυγόποινη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Συνελήφθη με ένταλμα για ναρκωτικά
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Αγρινίου για διακεκριμένες κλοπές. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια απ' όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που διέταξε να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να κληθεί να απολογηθεί.

Στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 39χρονος αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο το μεσημέρι της Παρασκευής, γιατί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για ναρκωτικά. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κορίνθου στον οποίο οδηγήθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, καθώς η υπόθεση είχε τελεσιδικήσει.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις