Μεγάλη νίκη για τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο με έξι γκολ
Μεγάλη νίκη για τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο με έξι γκολ

Μεγάλη νίκη για τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο με έξι γκολ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο ΠΟΑ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρόμητου Πειραιά με 6-0 και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 3ο λεπτό, με τον Μέμο από τα δεξιά να κάνει τη σέντρα, τον Καϊμακαμούδη να παίρνει τη κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 5ο λεπτό, ο Σφυρογιαννάκης έκανε την ατομική προσπάθεια, απέφυγε αντίπαλο του, έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Μπονοτάκης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Αλεξανδράκη να κάνει το σουτ και τον Καβουσάκη να διώχνει σωτήρια!

Στο 10ο λεπτό ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βοργιά στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το κοντρόλ, σούταρε για το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους Ατσαλενιώτες, οι οποίοι βρήκαν και δεύτερο γκολ πέντε λεπτά αργότερα με τον Σφυρογιαννάκη να προλαβαίνει στην έξοδο τον Μπονατάκη, να κάνει το σουτ για το 2-0.

Στη συνέχεια, ατομική ενέργεια του Καϊμακαμούδη, έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 στο 27′, με τον Βοργιά να κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπονατάκης. Τρία λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Νύκταρη έξω από τη περιοχή, πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 40′ ένα σουτ του Ζέλιου, η μπάλα πέρασε άουτ, με αυτήν να είναι η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, δύο φάσεις για τον Ατρόμητο στα πρώτα λεπτά, μια κεφαλιά του Καλύκα πέρασε άουτ στο 47′, τρία λεπτά αργότερα μακρινό σουτ του Σπανού, εύκολα ο Καβουσάκης. Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος έψαξε το γκολ, με τον ΠΟΑ να αμύνεται εξαιρετικά, μην επιτρέποντας στον Ατρόμητο κάποια μεγάλη φάση, με τους «πράσινους» να βρίσκουν και τρίτο γκολ με τον Μέμο μετά από πάσα του Νύκταρη στο 70′ «καθαρίζοντας» με την υπόθεση νίκης.

ADVERTISING

Στο 76′ ο ΠΟΑ βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Καϊμακαμούδη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΟΑ με τον Λουμπάκη πέτυχε το 5-0! Στο 89′ ο Γιακουμάκης πέτυχε το 6-0 στο 89′ με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, με τον ΠΟΑ να επιστρέφει εμφατική στις νίκες στο Ατσαλένιο!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις