Η κάμερα «έπιασε» παρουσιάστρια του BBC με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο - Δείτε βίντεο
Η κάμερα «έπιασε» παρουσιάστρια του BBC με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο - Δείτε βίντεο

Η κάμερα «έπιασε» παρουσιάστρια του BBC με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο – Δείτε βίντεο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η παρουσιάστρια του BBC, Μαριάμ Μόσιρι, έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων στα social media, καθώς κατά τη διάρκεια του ζωντανού δελτίου ειδήσεων της Τετάρτης, πραγματοποίησε μια άσεμνη χειρονομία μετά τους τίτλους αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε αμέσως το σφάλμα της, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε τη μετάδοση, διαβάζοντας ειδήσεις για τον Μπόρις Τζόνσον. Η επικριτική αντίδραση του κοινού κυμαίνεται ανάμεσα σε εκείνους που κατακρίνουν την έλλειψη επαγγελματισμού και σε εκείνους που εκφράζουν κατανόηση για τη δύσκολη θέση που βρέθηκε η παρουσιάστρια.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, παρακολουθείτε το BBC News» ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια, διατηρώντας την ψυχραιμία της. Το γεγονός πάντως ότι λίγες στιγμές αργότερα είπε «coronaverse» αντί για «coronavirus» αναφερόμενη στην πανδημία δείχνει ότι μπορεί να αισθανόταν περισσότερη νευρικότητα απ' όση έδειχνε, έχοντας συνειδητοποιήσει τι μπορεί να αντίκρισαν οι θεατές.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιφατικές αντιδράσεις και σχόλια σχετικά με τον επαγγελματισμό και τον ανθρώπινο παράγοντα στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περίεργα - Παράξενα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις