Συνελήφθη ύποπτος για τον φόνο τριών αστέγων σε τέσσερις ημέρες
Συνελήφθη ύποπτος για τον φόνο τριών αστέγων σε τέσσερις ημέρες

Συνελήφθη ύποπτος για τον φόνο τριών αστέγων σε τέσσερις ημέρες

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ένας άνδρας από το Λος Άντζελες, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί στο πλαίσιο άλλης έρευνας για πυροβολισμούς, θεωρείται ύποπτος για τρεις δολοφονίες άστεγων που συνέβησαν στα τέλη Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τον 33χρονο Τζέριντ Τζόζεφ Πάουελ που ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος όταν οι αρχές διαπίστωσαν ότι ένα πυροβόλο όπλο το οποίο βρέθηκε στο όχημα που οδηγούσε συνδέεται με τους πυροβολισμούς.

Ο Πάουελ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για τον θάνατο από πυροβολισμό και τη ληστεία ενός 42χρονου άνδρα τον οποίο είχε ακολουθήσει στο σπίτι του.

Οι πυροβολισμοί κατά των αστέγων είχαν γίνει στα τέλη Νοεμβρίου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα θύματα κοιμούνταν ή ετοιμάζονταν να κοιμηθούν.

Ειδικότερα, ο Χοσέ Μπολάνος, 37 ετών, βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβολισμό γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου στο νότιο Λος Άντζελες. Την επόμενη ημέρα, ο Μαρκ Ντιγκς, 62 ετών, σκοτώθηκε από πυροβολισμό ενώ έσπρωχνε ένα καρότσι με ψώνια γύρω στις 5 π.μ. κοντά στο κέντρο της πόλης.

Ο τρίτος πυροβολισμός σημειώθηκε στις 29 Νοεμβρίου, περίπου στις 2:30 π.μ., στην περιοχή Λίνκολν Χάιτς, όπου βρέθηκε το πτώμα ενός 52χρονου άνδρα. Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό γιατί δεν έχει ενημερωθεί η οικογένειά του.

Ο Πάουελ συνελήφθη την Πέμπτη και κρατείται με εγγύηση 2 εκατ. δολαρίων, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις