Έσπασαν το τζάμι της καμπίνας του οδηγού σε λεωφορείο - Τους έκανε παρατήρηση επειδή άναψαν τσιγάρο
Έσπασαν το τζάμι της καμπίνας του οδηγού σε λεωφορείο - Τους έκανε παρατήρηση επειδή άναψαν τσιγάρο

Έσπασαν το τζάμι της καμπίνας του οδηγού σε λεωφορείο – Τους έκανε παρατήρηση επειδή άναψαν τσιγάρο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό με θύμα οδηγό του ΟΑΣΘ, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (27/11), αυτή τη φορά εντός αστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής αεροδρομίου (1Ν).

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 όταν ο οδηγός του αστικού έκανε παρατήρηση σε μία παρέα νεαρών ατόμων, αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, επειδή άναψαν τσιγάρο μέσα στο λεωφορείο που εκείνη την ώρα ήταν εν κινήσει.

«Μετά την παρατήρηση που τους έγινε επειδή κάπνιζαν, αυτοί κλώτσησαν και έσπασαν το προστατευτικό τζάμι της καμπίνας του οδηγού», ανέφερε στο protothema.gr, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, επισημαίνοντας ότι δεν προέκυψε τραυματισμός του οδηγού.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μετά το συμβάν, το περιστατικό έγινε όταν το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση που ήθελαν να κατέβουν οι νεαροί, στην περιοχή του Φοίνικα, ενώ μετά την κλωτσιά στο διαχωριστικό τζάμι και την εξύβριση του οδηγού, οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις