Χρυσοχοΐδης: «Δέκα γιατροί στο Βενιζέλειο μέχρι το τέλος του 2023»

Με fast track διαδικασίες, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα προχωρήσει η προκήρυξη δέκα θέσεων γιατρών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Υπουργού Υγείας με τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Νεκτάριο Παπαβασιλείου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις δηλώσεις που έκανε προανήγγειλε την πρόσληψη 10 γιατρών προκειμένου μέχρι το τέλος του έτους να έχουν καλυφθεί τα κενά που υπάρχουν.

Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως πρόκειται να προκηρυχθουν 10 θέσεις που αφορούν 3 αναισθησιολόγους, 3 ακτινολόγους, 1 θέση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 1 θέση στην Αιματολογική Κλινική, 1 θέση στην Ψυχιατρική και ακόμα 1 στην Ψυχιατρική Παίδων και Εφήβων.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα επικράτησε ένταση, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Υπουργού Υγείας όταν υγειονομικοί επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Αστυνομίας. Τελικά έπειτα από παρεμβάσεις που έγιναν επήλθε ηρεμία καθώς αποφασίστηκε να μπει αντιπροσωπεία και να συζητήσει από κοντά με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις