Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς
Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, σε ηλικία 86 ετών.

«Καλή αντάμωση Σπύρο μου» έγραψε η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, στον λογαριασμό της στο Facebook, δημοσιεύοντας το τραγούδι της Βίκυς Μοσχολιού, “Τα δειλινά” .

Ο Σπύρος Φωκάς, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα.

Η Λίλιαν Φωκά την Τρίτη (24/10) είχε δημοσιεύσει ακόμα μία φωτογραφία του ηθοποιού. Σ’ εκείνη φαίνεται ο Σπύρος Φωκάς στο κρεβάτι του κέντρου αποκατάστασης.

Τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά προβλήματα καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι πέρυσι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Από το καλοκαίρι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, τα έξοδα του οποίου πληρώνει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει. Ωστόσο, η υγεία του φαίνεται να αποκαθίσταται σταδιακά, ο ίδιος αποφάσισε να θέσει τον εαυτόν του εκτός φωνητικής, με αποτέλεσμα με τη σύζυγό του να μιλούν με νοήματα.

 

ethnos.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις