Πήγε να ξεπαρκάρει και πάτησε τον 5χρονο γιο της
Πήγε να ξεπαρκάρει και πάτησε τον 5χρονο γιο της

Πήγε να ξεπαρκάρει και πάτησε τον 5χρονο γιο της

Αυτό που συνέβη μετά δεν το περίμενε κανείς

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την σοκαριστική στιγμή που μια μητέρα πάτησε τον 5χρονο γιο της καθώς προσπαθούσε να ξεπαρκάρει ενώ εκείνος έμπαινε στο αυτοκίνητο, κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο χωριό Κοπίστσε κοντά στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, το αγόρι στέκεται δίπλα στην πίσω πόρτα του συνοδηγού ενός κόκκινου Hyundai, αλλά την ώρα που προσπαθεί να μπει στο αυτοκίνητο, η μητέρα του απομακρύνεται παρασύροντας μαζί της τον 5χρονο. Το αγόρι πέφτει στο έδαφος και καταπλακώνεται από την πίσω ρόδα του αυτοκινήτου.

Βγήκε να βοηθήσει το γιο της αλλά ξέχασε το φρένο

Μόλις η μητέρα του αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, βγαίνει βιαστικά από το όχημα αλλά ξεχνάει να βάλει φρένο με το αυτοκίνητο να συνεχίζει να κινείται μέχρι που σταματά όταν προσκρούει στον τοίχο μιας πολυκατοικίας. Όπως μπορεί να δει κανείς, το άλλο της παιδί φέρεται να κάθεται στην θέση του συνοδηγού.

Μια περαστική έσπευσε να βοηθήσει την τρομοκρατημένη μητέρα, η οποία σήκωσε το γιο της και έτρεξε πίσω στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι πληροφορίες λένε πως το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και λαμβάνει όλη την απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Η προειδοποίηση της τοπικής αστυνομίας

Η τοπική αστυνομία δημοσίευσε το βίντεο στην ιστοσελίδα της ως προειδοποίηση προς τους γονείς να είναι πιο προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν με παιδιά. Σύμφωνα με τις αρχές, έχουν συνταχθεί 4 εκθέσεις για διοικητικές παραβάσεις σε βάρος της 36χρονης μητέρας, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί. Συγκεκριμένα, η μητέρα κατηγορείται για διάπραξη τροχαίου ατυχήματος, εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος, παραβίαση των κανόνων μεταφοράς ανήλικων επιβατών και απουσία υποχρεωτικής ασφάλισης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις