Κρήτη: Άγνωστοι αμαύρωσαν εκδήλωση μνήμης με μπαλοθιές - Αναζητούνται απ' τις αρχές
Κρήτη: Άγνωστοι αμαύρωσαν εκδήλωση μνήμης με μπαλοθιές - Αναζητούνται απ' τις αρχές

Κρήτη: Άγνωστοι αμαύρωσαν εκδήλωση μνήμης με μπαλοθιές – Αναζητούνται απ' τις αρχές

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με μπαλωθιές αμαύρωσαν άγνωστοι την επίσημη ετήσια εκδήλωση μνήμης για τους Μανιάτες που συμμετείχαν στην επανάσταση του 1866 στην Κρήτη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην τοπική κοινότητα Ασή Γωνιάς του Δήμου Αποκορώνου!

Οι δράστες διέφυγαν πριν επέμβει η Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στον τόπο της εκδήλωσης δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Ωστόσο, στο σημείο υπήρχαν κάμερες και οι αστυνομικοί που διενεργούν προανάκριση εξετάζουν το υλικό για να τους ταυτοποιήσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψή τους. Στο μεταξύ σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς σε βάρος αγνώστων.

Πατέρας και γιος έκαναν τους "πιστολέρο"

Πυροβολούσαν στον αέρα κατά την διάρκεια γλεντιού που έκαναν την Παρασκευή στο σπίτι τους σε μια περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, ένας 57χρονος και ο 25χρονος γιος του που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αστερουσίων. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι και τους περιβάλλοντες χώρους, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, αλλά και 11 μαχαίρια, δυο αορτήρες πολεμικού τυφεκίου και ένα βουρτσάκι καθαρισμού κάνης πιστολιού. Οι δυο "πιστολέρο" οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις