Ραγδαίες εξελίξεις στο ΕΣΥ της Κρήτης: Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Αγαπίου!
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΕΣΥ της Κρήτης: Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Αγαπίου!

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΕΣΥ της Κρήτης: Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Αγαπίου!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στον χώρο της υγείας στην Κρήτη, καθώς μετά την παραίτηση του Χάρη Λυδάκη από την διοίκηση του Βενιζελείου νοσοκομείου και ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του!

Ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή ζει τα προβλήματα της υγείας στην Κρήτη, όντας γιατρός ο ίδιος, και έχοντας μάλιστα πάρει πάνω του ένα πολύ μεγάλο βάρος ευθυνών, ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Δημήτρης Αγαπίου, υπέβαλλε την παραίτησή του, όπως αναφέρουν τα Parakritika.gr.

Μάλιστα, ο κ. Αγαπίου δεν ήταν παρών στην παράδοση των τελευταίων τεσσάρων ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας, παρά το γεγονός ότι αυτός ήταν που χειρίστηκε και διαχειρίστηκε όλο το θέμα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Παράλληλα, ήταν απών χθες 26 Οκτωβρίου από τα γραφεία της 7ης ΥΠΕ. Αν και ανήμερα της ονομαστικής του εορτής -στοιχείο που ενδεχομένως θα δικαιολογούσε την απουσία του- οι πληροφορίες λένε πως απουσίαζε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Τα “γιατί” της επιστολής παραίτησης του κ. Αγαπίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αν και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα σχετίζονται με τα ζητήματα του Βενιζέλειου και του νοσοκομείου Ρεθύμνου και κάποιο… “εντέλλεσθε” από την Αθήνα.

Η παραίτηση του κ. Αγαπίου πάντως δεν έχει γίνει δεκτή, ενώ με τον ίδιο δεν κατέστη εφικτή καμία επικοινωνία.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις