Παραιτήθηκε ο νέος διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης!
Παραιτήθηκε ο νέος διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης!

Παραιτήθηκε ο νέος διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς ο νεοδιορισμένος Διοικητής, Χάρης Λυδάκης, υπέβαλε παραίτηση λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Λυδάκης υπέβαλε την παραίτησή του στην 7η Υπεύθυνη Υγείας Κρήτης, παραιτούμενος από τη θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και από τα καθήκοντα του Διοικητή του νοσοκομείου. Αυτή η απόφαση φαίνεται να συνδέεται με τις πρόσφατες μετακινήσεις παθολόγων από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για την κάλυψη εφημεριών. Ο ίδιος ο Διοικητής εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτήν την κατάσταση.

Στην πραγματικότητα, ο Χάρης Λυδάκης κλήθηκε να προτείνει το όνομα ενός ειδικευόμενου παθολόγου που θα μετακινηθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για την κάλυψη μιας εφημερίας. Ωστόσο, αντί να δώσει την ευθύνη σε κάποιον άλλο, αποφάσισε να βρει τη λύση μόνος του και να καλύψει την εφημερία προσωπικά.

Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη αφήνει πολλά ερωτήματα για το μέλλον του Βενιζελείου Νοσοκομείου και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Οι περισσότεροι αναρωτιούνται πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και ποια θα είναι η αντίδραση της τοπικής ιατρικής κοινότητας.

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στηνΚρήτη και αποτελεί σημαντικό κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας, οπότε η εξέλιξη της κατάστασης έχει ευρύτερες επιπτώσεις στην υγειονομική περίθαλψη στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις