Άννα Βίσση: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, ζήτησα βοήθεια»
Άννα Βίσση: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, ζήτησα βοήθεια»

Άννα Βίσση: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, ζήτησα βοήθεια»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μια αναδρομή στα 50 χρόνια καριέρας και τη ζωή της από τότε που έφυγε από την Κύπρο και ήρθε στην Αθήνα το 1973 έκανε η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της, που θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Τετ α τετ» για τη μουσική, αλλά και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ότι έχει υπάρξει «σε κακοποιητική σε σχέση και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια».

«Έχω βιώσει ναι, ζήτησα βοήθεια και με βοήθησαν. Και ξέκοψα βέβαια» απάντησε συγκεκριμένα στον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος και της πήρε τη συνέντευξη.

Δείτε το απόσπασμα από το «Super Κατερίνα»

Στην ίδια συνέντευξη, η Άννα Βίσση μίλησε για την κόρη της, Σοφία, αλλά και τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Αναφέρθηκε στο πώς οι σύντροφοι που είχαν μετά τον γάμο τους, αντιμετώπιζαν τη σχέση τους με τον συνθέτη, ενώ έκανε και μία σπάνια και στη δύσκολη περίοδο που η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Αρχικά, είπε: «Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές».

Το τρέιλερ της συνέντευξης που θα προβληθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Ακόμη, πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

Τέλος, αναφερόμενη στη Σοφία Καρβέλα και την αποτοξίνωσή της, η Άννα Βίσση είπε: «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις