Χάρης Μαμουλάκης: «Για την κοινωνία, από την κοινωνία»
Χάρης Μαμουλάκης: «Για την κοινωνία, από την κοινωνία»

Χάρης Μαμουλάκης: «Για την κοινωνία, από την κοινωνία»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους πολίτες, να καταθέσουν στην πλατφόρμα www.isyriza.gr προβλήματα που αφορούν τις υποδομές και τις μεταφορές της περιοχής τους, απευθύνει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, μου εμπιστεύτηκε τον σημαντικό τομέα Υποδομών και Μεταφορών. 5 χρόνια τώρα, η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη απαξιώνει συστηματικά και σταθερά τις υποδομές και τις μεταφορές στη χώρα μας. Από το ανέκδοτο του μετρό Θεσσαλονίκης και τον ΒΟΑΚ μέχρι την τραγωδία των Τεμπών, η Κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι ανίκανη να διαχειριστεί αυτούς τους κρίσιμους τομείς» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας:

«Σας καλώ, μέσα από την πλατφόρμα του isyriza.gr, να μου στείλετε τα προβλήματα της περιοχής σας, καθώς και προτάσεις και λύσεις που αφορούν τις μεταφορές και τις υποδομές στη χώρα μας, που αφορούν τις ζωές μας. Απευθείας, αφιλτράριστα, αδιαμεσολάβητα. Για την κοινωνία, από την κοινωνία.».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Απόψεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις