Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο ντέρμπι της κορυφής της όγδοης αγωνιστικής της Super League.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να ξεφύγει με έξι βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να ψάχνουν το διπλό που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τους Πειραιώτες.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ντέρμπι γοήτρου αλλά και κορυφής, όπου και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά πιθανό να παραταχθεί με τον Αλεξανδρόπουλο στο αρχικό σχήμα κι εκτός τον Μασούρα, την ώρα που οι πράσινοι θα πάνε με το κλασικό 4-3-3, με Αράο, Τσέριν και Μπερνάρ βασικούς και στον πάγκο Πέρεθ, Βιλένα και Τζούρισιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα – Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά – Φορτούνης, Ελ Κααμπί, Ποντένσε.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ – Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ – Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις