Κρήτη: Λεωφορείο άφησε στον δρόμο παιδιά με αποτέλεσμα να χάσουν το μάθημα – Ποια ήταν η δικαιολογία του οδηγού

Απίθανο συμβάν σήμερα το πρωί σε στάση αστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά, όπου δύο μαθητές λυκείου δεν “κατόρθωσαν” να πάρουν το λεωφορείο για το σχολείο τους.

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας που έγινε στο Flashnews.gr οι δύο γιοι της μαθητές της Γ’ και της Β’ λυκείου θέλησαν να πάρουν, όπως κάθε πρωί στις 8, το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ από τη στάση της οδού Ικάρου στα Κουνουπιδιανά για να πάνε στο ΓΕΛ Ακρωτηρίου όπου φοιτούν. Μάλιστα, ο μεγάλος της γιος δίνει φέτος Πανελλήνιες και θέλει να μπει σε σχολή που απαιτούνται και αθλήματα.

Και ενώ, όπως αναφέρει η καταγγελία της μητέρας, ο οδηγός του λεωφορείου άνοιξε την πόρτα και ανέβασε δύο παιδιά και μια ακόμα μητέρα με το μικρό παιδί της, “ξέχασε” να ανεβάσει στο όχημα τους δύο παραπάνω μαθητές που είναι αδέρφια. Μάλιστα, όταν έκλεισε την πόρτα του λεωφορείου και σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας τους, το ένα από τα δύο παιδιά που έμειναν εκτός, του χτύπησαν το τζάμι για να τα ανεβάσει στο όχημα, αλλά ο οδηγός αδιαφόρησε και έφυγε.

Τα δύο παιδιά, όπως ήταν εύλογο, έχασαν την πρώτη ώρα του σχολείου τους, ενώ αργότερα, φτάνοντας στο σχολείο πεζή, ρώτησαν τον συμμαθητή τους που είχε “καταφέρει” να ανέβει στο λεωφορείο αν τους είπε κάποια δικαιολογία ο οδηγός “γιατί δηλαδή δεν τους ανέβασε”. Ο συμμαθητής τους απάντησε ότι ο οδηγός του είπε “βιαζόμαστε, δεν έχουμε χρόνο”.

Η μητέρα που μας κατήγγειλε το περιστατικό μίλησε (πριν από εμάς) με το Αστικό ΚΤΕΛ αλλά δεν έλαβε συγκεκριμένη απάντηση. Μάλιστα, της αναφέρθηκε ότι ερωτήθη ο οδηγός του λεωφορείου για το περιστατικό και ο τελευταίος απάντησε ότι “δεν είδε ή ότι δεν υπήρχαν άλλοι μαθητές στη συγκεκριμένη στάση για να ανεβάσει”. Σύμφωνα με τη μητέρα, “αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες”…

Η ίδια μητέρα μας ανέφερε ότι διάφορα περιστατικά (κατά καιρούς) λαμβάνουν χώρα με μαθητές και οδηγούς του Αστικού ΚΤΕΛ, ενώ σε ερώτηση δική μας, μάς τόνισε ότι τα παιδιά της είχαν μαζί τους την μαθητική ταυτότητα που απαιτείται για την είσοδό τους στο λεωφορείο, ώστε να τα μεταφέρει στο σχολείο τους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις