Θρίλερ με την υγεία του Αίαντα Μανθόπουλου - Όλη η αλήθεια
Θρίλερ με την υγεία του Αίαντα Μανθόπουλου - Όλη η αλήθεια

Θρίλερ με την υγεία του Αίαντα Μανθόπουλου – Όλη η αλήθεια

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα (15/10) ο Αίας Μανθόπουλος ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε την περασμένη Τετάρτη (11/10).

Αρχικά οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας του όμως την ίδια μέρα έγινε γνωστό ότι ο 60χρονος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η επί 7 χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ανέφερε ότι ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα τόνισε στο Πρωινό: «Πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως… Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει… Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι… μακάρι να πάνε όλα καλά και να ενημερωθούμε γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα…»!

Τον «πέθαναν» την Παρασκευή

Την περασμένη Παρασκευή και ενώ ο Αίας Μανθόπουλος συνέχιζε να νοσηλεύεται, κυκλοφόρησε με ταχύτητα… φωτός η λανθασμένη πληροφορία ότι είχε φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι φίλοι και οι συνάδελφοί του που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με ένα μήνυμά τους, όμως λίγες ώρες αργότερα διαψεύστηκε η είδηση του θανάτου του με τον ίδιο να συνεχίζει μέχρι και σήμερα τον αγώνα να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Γεια σου, που επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου Αττικό, ο Αίας Μανθόπουλος συνεχίζει να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και οι γιατροί ελπίζουν σε μία αισιόδοξη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή gossip-tv.gr
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις