Ξεπέρασε τους 1.000 ψήφους ο πρωτοεμφανιζόμενος Κώστας Βουλγαρίδης - «Εκφράζω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου»
Ξεπέρασε τους 1.000 ψήφους ο πρωτοεμφανιζόμενος Κώστας Βουλγαρίδης - «Εκφράζω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου»

Ξεπέρασε τους 1.000 ψήφους ο πρωτοεμφανιζόμενος Κώστας Βουλγαρίδης – «Εκφράζω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε… νερό ο φιλόδοξος Κώστας Βουλγαρίδης, ο οποίος όμως για πρώτη φορά, τα πήγε εξαιρετικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου!

Ο Κώστας Βουλγαρίδης, γυμναστής στο επάγγελμα, έθεσε τον εαυτόν του για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας μεγάλη όρεξη και διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο και για αυτόν τον λόγο επέλεξε να δώσει θετική απάντηση στην πρόσκληση του Μιχάλη Καραμαλάκη για τον Δήμο Ηρακλείου.

Κατέλαβε την 17η θέση ενός πολύ ανταγωνιστικού ψηφοδελτίου, το οποίο έσφυζε από εμπειρία, κύρος, ωστόσο ο Κώστας κέρδισε το στοίχημα, ξεπερνώντας το φράγμα των χιλίων ψήφων, φτάνοντας στον αριθμό 1.020, έναν αριθμό που αρκετά εμπειρότεροι δεν έφτασαν, σε μια μεγάλη μάχη που κρίθηκε όσον αφορά τα εσωτερικά της παράταξης στο… νήμα, με τους 12 δημοτικούς συμβούλους να εκλέγονται με διαφορά λίγων ψήφων.

Εξάλλου τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, το χαμόγελο, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η μεγάλη διάθεση και όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, χωρίς να αποσκοπεί στο κέρδος, όπως και η πίστη στις αξίες του, ήταν στοιχεία που τον έφεραν σε αυτήν την θέση και είναι πραγματικά κρίμα που δεν κατάφερε να εκλεχθεί για λίγους ψήφους, στέλνοντας πάντως ηχηρό μήνυμα πως οι νέοι έχουν δικαίωμα να έχουν θέση στις αποφάσεις και φυσικά στο μέλλον του τόπου μας, σε έναν άξονα που δεν μας έχουν συνηθίσει οι παλαιότερες δημοτικές αρχές και αντιπολιτεύσεις του παρελθόντος

Το ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Καραμαλάκη είχε αρκετά νέα παιδιά, όπως ο Στέλιος Κοκοσαλάκης, Μιχάλης Αρβανιτάκης, Νίκος Καλομοίρης, οι οποίοι και εκλέχθηκαν, δίνοντας το… βήμα στην νέα γένια ώστε να βάλουν και εκείνοι το… λιθαράκι τους για το καλό της πόλης.

Ο Κώστας Βουλγαρίδης, μπορεί να μην εκλέχθηκε, ωστόσο ο καθαρός του αγώνας, η τιμιότητα του, είναι μόνο από τα μερικά του στοιχεία, τα οποία τον χαρακτηρίζουν και το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον του ανήκει, καθώς η είδηση του αποτελέσματος του, μόνο χαμόγελα σκόρπισε στην παράταξη του, δεχόμενος πολλά συγχαρητήρια, τόσο από τον αρχηγό κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, όσο και από εμπειρότερα στελέχη, ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης της αξίας του και της δουλειάς του.

Άτομα όπως ο Κώστας Βουλγαρίδης, είναι αναγκαία για τον τόπο μας και το μόνο σίγουρο είναι πως στο μέλλον θα μας απασχολήσει έντονα.

Μάλιστα, ο ίδιος με ανάρτηση του στα social media, ευχαρίστησε όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και όχι μόνο, εκφράζοντας την αμέριστη ευγνωμοσύνη του: «Εκφράζω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου και για τους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους και για εκείνους που ήθελαν αλλά δε μπόρεσαν λόγω υποχρεώσεων.

Απ' την πρώτη εμπειρία μου στις εκλογές πήρα πολύτιμα στοιχεία εμπλουτίστηκα με γνωριμίες σημαντικών ανθρώπων και επέλεξα να ενισχύσω ακόμη περισσότερο τις αξίες μου και τις αρχές μου γιατί θέλησα να αγωνιστώ έντιμα όπως και ο άνθρωπος που υποστήριξα ο Μιχάλης Καραμαλάκης. Ήταν μεγάλη μου τιμή!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις