Νίκος Συριγωνάκης: «Νιώθω συγκίνηση και ευθύνη - Μεγάλη τιμή για μένα να συνεχίσω να υπηρετώ το τόπο μας»
Νίκος Συριγωνάκης: «Νιώθω συγκίνηση και ευθύνη - Μεγάλη τιμή για μένα να συνεχίσω να υπηρετώ το τόπο μας»

Νίκος Συριγωνάκης: «Νιώθω συγκίνηση και ευθύνη – Μεγάλη τιμή για μένα να συνεχίσω να υπηρετώ το τόπο μας»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο Νίκος Συριγωνάκης έσπασε τα.. κοντέρ συγκεντρώνοντας πάνω από 27.000 ψήφους και εκλέχθηκε για ακόμη μια φορά Περιφερειακός Σύμβουλος.

Με μήνυμα του, ευχαριστεί τους χιλιάδες που τον επέλεξαν σε αυτές τις Περιφερειακές εκλογές, τονίζοντας πως η εμπιστοσύνη και η στήριξη τον γεμίζει συγκίνηση, αλλά και ευθύνη.

«Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα, πάθος, σχέδιο και όραμα για να δημιουργήσουμε την Κρήτη που ονειρευόμαστε με τον Περιφερειάρχη μας Σταύρο Αρναουτάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Η στήριξη σας και η αγάπη σας προς το πρόσωπο μου στις πρόσφατες εκλογές, αλλά και η συμμετοχή μου σε ένα πολύ δυνατό και ισχυρό ψηφοδέλτιο με Επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, μία ηγετική φυσιογνωμία που μας εμπνέει, αποτέλεσαν καταλυτικούς παράγοντες μιας μεγάλης επιτυχίας που μεταφράζεται σε 27.390 σταυρούς προτίμησης .

Η χαρά της κάθε επιτυχίας πολλαπλασιάζεται όταν τη μοιράζεσαι με δικούς σου ανθρώπους. Μέσα από αυτήν τη τεράστια τιμή που μου κάνατε, πραγματικά νιώθω συγκίνηση αλλά και ευθύνη για όλους εσάς τους συμπολίτες μου που γίναμε μια τεράστια οικογένεια και με αγκαλιάσατε σε κάθε γωνιά της Περιφερειακής μας Ενότητας που βρέθηκα.

Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη σας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεχίσω να υπηρετώ το τόπο μας ως μέλος μιας τέτοιας εξαιρετικής ομάδας.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα, πάθος, σχέδιο και όραμα για να δημιουργήσουμε την Κρήτη που ονειρευόμαστε με τον Περιφερειάρχη μας Σταύρο Αρναουτάκη.

Σας Ευχαριστώ!!!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις