Γ' Εθνική: Μεγάλες νίκες για ΠΟΑ και Επισκοπή - Ισοπαλία στο Γάζι, ήττα για τον Ερμή
Γ' Εθνική: Μεγάλες νίκες για ΠΟΑ και Επισκοπή - Ισοπαλία στο Γάζι, ήττα για τον Ερμή

Γ' Εθνική: Μεγάλες νίκες για ΠΟΑ και Επισκοπή – Ισοπαλία στο Γάζι, ήττα για τον Ερμή

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε ο ΠΟΑ πήρε τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ. Ισοπαλία στη μονομαχία του Γαζίου για Αλμυρό και Εθνικό. Νέα εντός έδρας νίκη για την Επισκοπή.

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε και δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο ΠΟΑ πήρε τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιακουμάκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μαρτσάκη.

Στην μονομαχία κορυφής του Γαζίου ο Αλμυρός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τα δύο γκολ του Ρέγιες, όμως ο Εθνικός μπόρεσε να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2. Αυτή η ισοπαλία επέτρεψε στον Πανιώνιο να προσπεράσει τις δύο ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την αγχωτική του νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό.

Η Επισκοπή έκανε τη σπουδαία ανατροπή και πήρε νέα εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών δεν τα κατάφερε στον Κορυδαλλό οπού ηττήθηκε με 3-1 από την Προοδευτική.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Περαμαϊκός κέρδισε με 2-1 τον Ελλοπιακό, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης με την Αγία Παρασκευή και του ΑΟ Υπάτου με τον Φωστήρα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις