Μιχάλης Καραμαλάκης: Σχέδιο για τις 100 πρώτες ημέρες στο δήμο Ηρακλείου
Μιχάλης Καραμαλάκης: Σχέδιο για τις 100 πρώτες ημέρες στο δήμο Ηρακλείου

Μιχάλης Καραμαλάκης: Σχέδιο για τις 100 πρώτες ημέρες στο δήμο Ηρακλείου

Ειδικό σχέδιο για τις 100 πρώτες ημέρες της νέας δημοτικής αρχής, αν οι δημότες του Ηρακλείου δώσουν την δυνατότητα στην παράταξη «Ηράκλειο η Πόλη Μας», να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, προανήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης.
Ρίχνοντας την αυλαία της προεκλογικής περιόδου, ο Μ. Καραμαλάκης περιέγραψε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί, ώστε άμεσα να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα στην καθημερινότητα των δημοτών, μέσα από ένα ρεαλιστικό και πλήρως σχεδιασμένο πρόγραμμα έργων και δράσεων.
Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Το Ηράκλειο μας, οφείλει να έχει σταθερά μια θέση πρωτοπορίας ανάμεσα στις πρώτες πόλεις της Ελλάδας, στην έρευνα και την ανάπτυξη, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την καλλιτεχνική δημιουργία. Αυτή η θέση, αξίζει την επιβράβευση και την άμεση χρηματοδότηση στα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας από κάθε χρηματοδοτικό ταμείο. Με τον τρόπο αυτό, θα είμαστε σε θέση, να προσφέρουμε την ποιότητα ζωής με μεγάλα έργα για σύγχρονες υποδομές που θέλουμε για τους πολίτες μας, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ήδη έχουμε μελετήσει και ιεραρχήσει τις ανάγκες για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ηρακλείου. Θέλω να γνωρίζετε πως από την επόμενη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας στον Δήμο κάθε τομέας ευθύνης, κάθε αντιδημαρχία θα λάβει τις δράσεις και τις προτεραιότητες των πρώτων 100 ημερών της Δημοτικής μας Αρχής. Με χρονοδιάγραμμα, τακτική παρακολούθηση της εξέλιξης των θεμάτων αλλά και διαμόρφωσης των νέων στόχων-έργων για τον Δήμο μας».
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις