Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Live
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Live

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Live

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μετά και την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

“100 μέρες (διακυβέρνησης) μου φάνηκαν σαν 1.000”, παραδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της συνέντευξης του, αναφερόμενος στις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις φωτιές και τις κακοκαιρίες ανά την Ελλάδα. “Συμμερίζομαι το αίσθημα αγανάκτησης των κατοίκων των πληγέντων περιοχών”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι “οι υπουργοί χρειάζονται χρόνο”, και ξεκαθάρισε ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα αποπομπής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια.

“Ο κ. Αγοραστός ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός Περιφερειάρχης. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υλοποιήθηκε στη λεπτομέρεια του κάθε έργο μετά τον Ιανό και αυτό καλώς θα το διερευνήσει η Δικαιοσύνη… Καταλαβαίνω απόλυτα την απελπισία των πολιτών. Μπορούμε και πρέπει να φτιάχνουμε έργα υποδομών. Στη Θεσσαλία θα πάρουμε την αρμοδιότητα από την Περιφέρεια, αλλά τον πρώτο λόγο θα τον έχει ένας ανεξάρτητος φορέας διαχείρισης για να δρομολογούνται τα έργα…”.

Ερωτηθείς για τον Γιώργο Πατούλη και αν “έφταιγε μόνο ο χορός”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: “Ο κ. Πατούλης έκανε σοβαρή δουλειά. Αλλά τώρα υποψήφιος είναι ο κ. Χαρδαλιάς. Θέλω να κερδίσει και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει από τον πρώτο γύρο”, ενώ για το περιστατικό με το χαστούκι του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, σε πολίτη, σχολίασε: “Καταδικάζω απερίφραστα οποιαδήποτε πράξη βίας. Ο κ. Μπέος δεν έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Από εκεί και πέρα είναι θέμα των δημοτών του Βόλου…”.

Δείτε live τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsit.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις