Νέα Φιλαδέλεια: Πώς έπεσαν «στη φάκα» των αρχών οι 9 Κροάτες - Αναζητείται ακόμα ένα άτομο
Νέα Φιλαδέλεια: Πώς έπεσαν «στη φάκα» των αρχών οι 9 Κροάτες - Αναζητείται ακόμα ένα άτομο

Νέα Φιλαδέλεια: Πώς έπεσαν «στη φάκα» των αρχών οι 9 Κροάτες – Αναζητείται ακόμα ένα άτομο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Νέα στοιχεία για τις συλλήψεις των 9 οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που σχετίζονται με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικές αρχές στο Ζάγκρεμπ έστησαν μεγάλη επιχείρηση στην οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα, που συνδέονται με την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με την κροάτικη εφημερίδα Jutarnjilist, από τα δέκα "Bad Blue Boys" των οποίων τη σύλληψη ζητάει η ελληνική δικαιοσύνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, λόγω των ταραχών στην Αθήνα, η κροατική αστυνομία συνέλαβε εννέα από αυτούς, ενώ ένα άτομο αναζητείται.

Οι πέντε συνελήφθησαν την Παρασκευή και μεταφέρθηκαν αρχικά στο αρχηγείο της αστυνομίας εγκληματικότητας του Αστυνομικού Τμήματος του Ζάγκρεμπ, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον επόπτη κράτησης στο Oranice. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία δεν είχε ξεκινήσει ποινική έρευνα, παρά ενήργησε σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενεργώντας όπως ζήτησαν οι αρχές της Ελλάδας.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι υπήρχαν στοιχεία και ονόματα και των 10 που βρίσκονταν στη λίστα, καθώς βρέθηκαν τα διαβατήριά τους στα αυτοκίνητα των Κροατών που κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbomb.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις