Χάρης Μαμουλάκης: Την επόμενη μέρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί!
Χάρης Μαμουλάκης: Την επόμενη μέρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί!

Χάρης Μαμουλάκης: Την επόμενη μέρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στην ΕΡΤNews και την εκπομπή «Update» μίλησε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Μαμουλάκης για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης Προέδρου.

«Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας μια νέα διαδικασία μεταξύ δύο συντρόφων που είναι αμφότεροι εξαιρετικές προσωπικότητες και σε προσωπικό και σε πολιτικό επίπεδο» ανέφερε ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας ότι: «Νομίζω ωστόσο ότι η κοινωνία μίλησε και έδωσε ένα σαφέστατο στίγμα, ένα πρόταγμα προς τον Στέφανο Κασσελάκη, κάτι που διαπιστώνω και στον περίγυρό μου. Έχει αναπτύξει μια τεράστια δυναμική η υποψηφιότητά του εντός της κοινωνίας και πιστεύω ότι υπηρετεί το πρόταγμα της ανανέωσης, της γείωσης με την κοινωνία αλλά και της μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Για αυτό και τον στηρίζω.»

Παράλληλα, ο Χάρης Μαμουλάκης απηύθυνε έκκληση, να πέσουν οι τόνοι και να χαμηλώσουν οι εντάσεις, επισημαίνοντας ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οδηγείται σε αυτή την εσωστρεφή και ψυχοφθόρα κατάσταση, βλάπτει το ίδιο το κόμμα. «Την επόμενη μέρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Απόψεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις