Μ. Καραμαλάκης: Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη το όραμα για ένα καλύτερο Ηράκλειο
Μ. Καραμαλάκης: Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη το όραμα για ένα καλύτερο Ηράκλειο

Μ. Καραμαλάκης: Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη το όραμα για ένα καλύτερο Ηράκλειο

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης, περπάτησε το πρωί του Σαββάτου στις οδούς Ρούσου Χούρδου, Γιαννιτσών, Κατεχάκη, Ζωγράφου, Σμύρνης αλλά και στην πλατεία των Λιονταριών. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, μάλιστα, συναντήθηκε με πλήθος καταστηματαρχών, μόνιμων κατοίκων αλλά και με διερχόμενους πολίτες που του έσφιξαν το χέρι και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία».

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, άκουσε τους προβληματισμούς αλλά και τα παράπονά τους για τα όσα δεν έχουν γίνει και πρέπει να γίνουν, αλλά και τις προτάσεις τους για την αναβάθμιση των περιοχών που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η πόλη μας» έχοντας πάντα στο πλευρό του τους συνεργάτες του, διαβεβαίωσε καταστηματάρχες και μόνιμους κατοίκους, πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ηράκλειο να αλλάξει προς το καλύτερο με γοργούς ρυθμούς.

Μετά την περιοδεία ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε:

«Με τους συνεργάτες μου περπατήσαμε βήμα βήμα περιοχές που ανήκουν στο πρώτο διαμέρισμα του Δήμου. Όσοι έσπευσαν να μας δηλώσουν την στήριξή τους και τους ευχαριστούμε, δε σταμάτησαν να μας ζητούν να ασχοληθούμε σοβαρά με τα χρόνια προβλήματα που τους απασχολούν. Αυτό που λαμβάνουμε καθημερινά είναι η απογοήτευση τους για θέματα όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η κατάσταση του οδοστρώματος, η ηχορύπανση και πολλά ακόμη. Ζητώ από τους Δημότες να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις