Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία από τις Μοίρες του Δήμου Φαιστού η υποψήφια Π.Ε Ηρακλείου Μαρια Βασιλακη
Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία από τις Μοίρες του Δήμου Φαιστού η υποψήφια Π.Ε Ηρακλείου Μαρια Βασιλακη

Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία από τις Μοίρες του Δήμου Φαιστού η υποψήφια Π.Ε Ηρακλείου Μαρια Βασιλακη

Η υποψήφια της Π.Ε Ηρακλείου με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας» με τον Σταύρο Αρναουτάκη  σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Δεν θα μπορούσα το ξεκίνημα της προεκλογικής μου εκστρατείας να μην ήταν απο την έδρα του Δήμου Φαιστού στις Μοιρες. Είχα τη χαρά με βρεθώ στο κέντρο τουριστικής πληροφόρησης Μεσαράς λαμβάνοντας και τις ευλογίες του Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Γορτυνης και Αρκαδίας κ. κ. Μακάριου, καθώς επίσης και με την στήριξη της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Κέντρου της ΙΜΓΑ.

Η Μαρία Βασιλάκη είναι κόρη του Γεωργίου Βασιλάκη και της Ελένης Φιολιτάκη. Γεννήθηκε στην Τύλισο Μαλεβυζίου, όπου και πέραςε τα μαθητικά και εφηβικά της χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Περγιανακη ελευθερο επαγγελματία και έχουν 2 παιδιά 21 και 20 χρόνων φοιτητές. Ζούμε στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού. Εργάζεται στην εταιρεία οπτικοακουστικών μέσων FOSS PRODUCTIONS, στο τμήμα παραγωγή.
Αναφέρει:
Η οικογένεια μου με δίδαξε το σεβασμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνανθρωπο! Αρχές που στην μετέπειτα ζωή μου διαμόρφωσαν το χαρακτήρα μου. Οι εσωτερικές μου αναζητησεις με μετέφεραν στους δρόμους της Τέχνης.
Είμαι απόφοιτη του Καλλιτεχνικού εργαστηρίου Αθηνών (ΠΛΑΚΑ) στο τμήμα Σκηνογραφία.
Στη διαδρομή μου βρέθηκα στις υποκριτικές σπουδές στο Θεατρικό Εργαστήρι Ιασμος. Και ακολουθώντας τον παλμό της εποχής φοίτησα στο Θέατρο Ημέρας και στο τμημα παιδαγωγική Θεάτρου και Θεατρικού παιχνιδιού!
Όλες αυτές οι γνώσεις μαζι με την αγάπη για τον άνθρωπο θα συμπορευτούν, στη Μεσαρά και θα ανοίξουν δρόμους για πολλούς συμπολίτες μου, αλλά και φορείς της περιοχής.
ΔΡΑΣΕΙΣ 2005-2010 ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΕΛΕ 2006-2019
ΠΟΛΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΓΟΡΤΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 2013-2016
ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ «Εν Πλω» Δήμου Φαιστού 2017-2022 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΕΣΤΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ ΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Απο το 2019 δημιούργησα μια εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης στο Δήμο Φαιστού και Γόρτυνας.
Η ομάδα σιτίζει καθημερινά 75 ανθρώπους,50 οικογένειες, 5 φοιτητές και διανέμει 70 καθημερινά δεκατιανά.
Θεωρώ μεγάλη τιμή και αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση του κ. Σταύρου Αρναουτάκη που με την υποψηφιότητα μου στην Π.Ε Ηρακλείου θα μου δώσει την δυνατότητα να εστιάσω στο όραμα μου δημιουργία κέντρων επιμόρφωσης και δομών με θέμα τον εθελοντισμό, την προσφορά και την αλληλεγγύη στην ενδοχώρα , ώστε να παταχθεί η παραβατικότητα ιδιαίτερα στους νέους και να μειωθεί η ενδοοικογενειακή βία, η αλόγιστη κατανάλωση ουσιών και όλων όσων μαστίζουν στις μέρες μας!!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις