Σε τρία σχολεία του Γαζίου, για το πρώτο κουδούνι ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Στα υπόλοιπα σχολεία του Μαλεβιζίου στελέχη της Συνεργασίας Ευθύνης

Στο 1o δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Γαζίου παραβρέθηκε σήμερα το πρωί για τον καθιερωμένο αγιασμό των σχολείων, ο επικεφαλής της Συνεργασίας Ευθύνης και υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ρούλα και τα παιδιά του, ξεκίνησαν τους αγιασμούς με πρώτη στάση τους μικρούς μαθητές, στο δημοτικό σχολείο Γαζίου μιας και η μικρή του κόρη από φέτος ξεκινά την σχολική της διαδρομή, ως πρωτάκι και συνέχισαν τον αγιασμό σε Γυμνάσιο και Λύκειο, για τα μεγαλύτερα παιδιά του.

Γνωστός για την αγάπη του στα παιδιά ο κ. Πιτσικάκης στήριξε και τα δικά του τα παιδιά σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Ωστόσο και τα στελέχη της Συνεργασίας Ευθύνης παραβρέθηκαν σήμερα στα υπόλοιπα σχολεία του τόπου τους, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς των μαθητών.

Ευχή όλων τα γράμματα, η γνώση και αγάπη για το σχολείο να οδηγήσουν τους μαθητές μας, σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα πιο δυναμικό μέλλον, σε ένα πιο εφευρετικό Μαλεβίζι.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις