Bασίλης Κεγκέρογλου από τα Πάρτιρα: Στο επίκεντρο κάθε Κοινότητα και κάθε οικισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Bασίλης Κεγκέρογλου από τα Πάρτιρα: Στο επίκεντρο κάθε Κοινότητα και κάθε οικισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Bασίλης Κεγκέρογλου από τα Πάρτιρα: Στο επίκεντρο κάθε Κοινότητα και κάθε οικισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με στόχο την τοπική ανάπτυξη και μια στέρεη σχέση με την κοινωνία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου, επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Προόδου», πραγματοποίησε μια ακόμη ανοικτή συνέλευση.

Συγκεκριμένα, την Πεμπτη 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια ανοιχτή συγκέντρωση στα Πάρτιρα, στο Ενοριακό Κέντρο του χωριού, με τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.  Μια συγκέντρωση που ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη Κοινότητα, στη διάρκεια της οποίας είχαμε έναν ουσιαστικό διάλογο για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο.

Κάνοντας πράξη τη δέσμευση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, έδωσε για μια ακόμη φορά το λόγο στους δημότες, με τους ίδιους να καταθέτουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, για την επόμενη μέρα της Κοινότητας τους και του Δήμου γενικότερα.

Ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στους παρευρισκόμενους και απευθυνόμενος προς τους δημότες, τόνισε ότι η δύναμη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είναι οι Δημοτικές Κοινότητες και οι τοπικές κοινωνίες και η «Δύναμη Προόδου» τις σέβεται και τις ακούει για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο.

«Συζητούμε με τους δημότες σε κάθε ανοικτή συνέλευση, τα προβλήματα, τις λύσεις, όλες τις ιδέες και τις προτάσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη και την ταυτότητα του κάθε οικισμού.

Το πρόγραμμα μας, εξειδικεύεται γεωγραφικά και τοπικά, σε κάθε Κοινότητα, μέσα από την ανοικτή συνέλευση της. Ο τόπος μας είναι αναγκαίο να μπει σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία, προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα, να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει προς όφελος των πολιτών. Στόχος μας είναι ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, μπροστά στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει να γίνει ένας τόπος ίσων ευκαιριών, ένας τόπος για να εργάζεται και να επιχειρεί, να προοδεύει και να χαίρεται να ζει κάθε ένας και κάθε οικογένεια», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις