Με τους εργαζομένους και τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ συναντήθηκε ο Μ. Καραμαλάκης
Με τους εργαζομένους και τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ συναντήθηκε ο Μ. Καραμαλάκης

Με τους εργαζομένους και τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ συναντήθηκε ο Μ. Καραμαλάκης

Στο Πα.Γ.Ν.Η. βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση τόσο με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων όσο και με τη Διοίκηση του νοσοκομείου.

Με τον Πρόεδρο των εργαζομένων, κ. Βρύσαλη Δημήτρη, αναφέρθηκαν τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, λόγω της υποστελέχωσης και της εντατικοποίησης της εργασίας, αλλά και σε ζητήματα που επιθυμούν η επόμενη δημοτική αρχή να επιλύσει. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, τα οποία φαίνεται να μην επαρκούν για τη διαδρομή προς το νοσοκομείο, καθώς υπάρχει κοινή γραμμή με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΙΤΕ αλλά και την τιμή του εισιτηρίου. Ακολούθως, συζήτησαν το σοβαρό θέμα της επικινδυνότητας του δρόμου, καθώς αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες αλλά και της χωρητικότητας του πάρκινγκ που πλέον δε μπορεί να εξυπηρετεί προσωπικό και ασθενείς.

Στη συνέχεια, ο κ. Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου, κ. Χαλκιαδάκη Γιώργο, και αφού συνομίλησε και με το προσωπικό που βρέθηκαν στον χώρο για να τον χαιρετήσουν, άκουσε προσεκτικά τα ζητήματα που έθεσε επί τάπητος η πλευρά του νοσοκομείου. Για το σοβαρό θέμα του νερού στο νοσοκομείο έκανε λόγο ο κ. Χαλκιαδάκης, και την σημαντική αύξηση που είδαν στους λογαριασμούς, η οποία ξεπερνούσε το 50%. Μάλιστα, στη συζήτηση συμμετείχε και το νομικό τμήμα που διευκρίνισε την υφιστάμενη κατάσταση με το δήμο Ηρακλείου. Ακολούθως, τόσο το κυκλοφοριακό έξω από το νοσοκομείο όσο και τα αδέσποτα ζώα, για τα οποία είναι απαραίτητο να υπάρξει μέριμνα από την πλευρά της επόμενης δημοτικής αρχής, αναφέρθηκαν ως ορισμένα από τα σημαντικότερα θέματα.

Με το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε:

«Σήμερα πραγματοποιήσαμε δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις στο Πα.Γ.Ν.Η., αφενός με το σωματείο εργαζομένων αφετέρου με τη διοίκηση. Ακούσαμε και καταγράψαμε προβλήματα στα οποία είναι αδήριτη ανάγκη να βρεθεί λύση. Το κυκλοφοριακό ζήτημα πέριξ του νοσοκομείου μας έχει απασχολήσει πολλάκις για την ασφάλεια των επισκεπτών και των ασθενών. Η τιμή του εισιτηρίου, οι διαθέσιμες θέσεις για παρκάρισμα και τα αδέσποτα ζώα, είναι κάποια από τα θέματα που συζητήσαμε, ενώ θέμα που έθεσε επί τάπητος η διοίκηση για την τωρινή κατάσταση με τους λογαριασμούς του νερού, είναι κάτι το οποίο θα εξετάσουμε κι εμείς από τη δική μας πλευρά, για να είμαστε προετοιμασμένοι, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους, να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Από τη δική μας πλευρά, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στους ασθενείς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του πρώτου βαθμού της αυτοδιοίκησης».

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις