Ο Φανούρης Τουπάκης εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης
Ο Φανούρης Τουπάκης εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης

Ο Φανούρης Τουπάκης εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης

Μαζί με τον Σταύρο Αρναουτάκη συνεχίζουμε τον αγώνα μας για νέες διεκδικήσεις... για την Κρήτη του 2030 !!!

Ο φημισμένος γιατρός και πολυαγαπημένος Μεσαρίτης συνεχίζει το διαχρονικό του αγώνα διεκδικώντας την ψήφο μας δικαίως και με τεντωμένο το ανάστημά του, εφόσον η προσφορά του τα περασμένα χρόνια ως νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος είναι αναμφισβήτητη και αναγνωρισμένη. Η εμπειρία του, η αγάπη για τον τόπο του, αλλά και η άριστη επικοινωνία του με το Σταύρο Αρναουτάκη διασφαλίζουν την επίτευξη νέων στόχων για τη Μεσαρά του αύριο και ευρύτερα της Κρήτης του 2030 έτσι όπως οραματίζεται ο αγαπημένος καρδιολόγος, εφόσον βέβαια πάρει το "εισιτήριο" στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές β' βαθμού…που σύμφωνα με την κοινή γνώμη το αξίζει.

 

Αν και πασίγνωστος ο Φανούρης Τουπάκης ένα σύντομο βιογραφικό κυρίως για το εθιμοτυπικό της δημοσίευσης της υποψηφιότητάς του,για την οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία!! 

ΤΟΥΠΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

Ο Φανούρης Τουπάκης εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης

"Γεννήθηκα στον Άγιο Κύριλλο Ηρακλείου. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Μαρία Καλιτσουνάκη , ιατρό πνευμονολόγο και έχουμε τρία παιδιά , τον Αντώνη, την Θεοφανή και την Ευθυμίαλοι  φοιτητές σε επιστήμες υγείας. Μετά το πέρας των γυμνασιακών μου σπουδών στις Μοίρες , εισήχθη στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Μπολόνιας απ'όπου και αποφοίτησα. Υπηρέτησα στα νοσοκομεία Ιεράπετρας, Χανίων , Γ. Γεννηματά Αθηνών όπου και απέκτησα την Ειδικότητα του καρδιολόγου. Στη συνέχεια, επέστρεψα στην Κρήτη και εγκαταστάθηκα στις Μοίρες όπου ασκώ την ειδικότητά μου ως ελεύθερος επαγγελματίας έως και σήμερα. Υπήρξα Διευθυντής και ελεγκτής στον ΕΟΠΥΥ  Μοιρών. Έχω εκλεγεί δυο τετραετίες ως νομαρχιακός σύμβουλος Ηρακλείου και μια πενταετία ως περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου."

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις