Η Ιωάννα Φραγκάκη υποψήφια στο Δ.Φαιστού με το Γρηγόρη Νικολιδάκη
Η Ιωάννα Φραγκάκη υποψήφια στο Δ.Φαιστού με το Γρηγόρη Νικολιδάκη

Η Ιωάννα Φραγκάκη υποψήφια στο Δ.Φαιστού με το Γρηγόρη Νικολιδάκη

ακόμα μία νέα αξιόλογη υποψηφιότητα με την παράταξη ''τολμάμε μαζί''

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας "Τολμάμε Μαζί" την κυρία Ιωάννα Φραγκάκη από τα Σκούρβουλα.
Η κυρία Ιωάννα Φραγκάκη είναι μία δυναμική γυναίκα, παντρεμένη με τον κύριο Πουλινάκη, αγρότης στο επάγγελμα, με καταγωγή επίσης από τα Σκούρβουλα.
Η κυρία Ιωάννα Φραγκάκη, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της για χρόνια στον τομέα του τουρισμού τον οποίο και γνωρίζει πάρα πολύ καλά.
Έχει αναπτυγμένη εξωστρέφεια λόγω του επαγγέλματος της, αλλά και λόγω του ότι έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό.
Έρχεται στην παράταξή μας, με νέες ιδέες, όραμα, και φέρει μαζί της γνώση από πολλές κουλτούρες του κόσμου, για να ενισχύσει το όραμά μας για αναπτυξιακή προοπτική, για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού.
"Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει για τις ικανότητές του, τον ανοιχτό ορίζοντα, την ασταμάτητη όρεξη του για δημιουργία.
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνει να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του και με Τόλμη και αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει για τον Δήμο Φαιστού και τα χωριά του.
Δεσμεύομαι να προσπαθήσω να συνεισφέρω προσωπικά σε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσω όσο το δυνατόν για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα, ειδικά στο τομέα του τουρισμού που τον γνωρίζω αρκετά καλά, ώστε να αναδείξουμε τον πολιτισμό την τοπική γαστρονομία και την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη. Για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού".
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις