Οφείλουμε να αναμετρηθούμε με τον φασισμό (vid)
Οφείλουμε να αναμετρηθούμε με τον φασισμό (vid)

Οφείλουμε να αναμετρηθούμε με τον φασισμό (vid)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 5/9 ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης σχολίασε την ιλαροτραγωδία που επικρατεί εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τους «Σπαρτιάτες», όπου η παρουσία τους αποδεικνύει την παταγώδη αποτυχία των τριών αλλεπάλληλων – αλλά και εκπρόθεσμων – νομοθετημάτων της κυβέρνησης.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Χάρης Μαμουλάκης, η έκθεση που έχουν πάρει οι αλληλοκατηγορίες των Βουλευτών και του αρχηγού των «Σπαρτιατών» τα τελευταία 24ωρα, βοηθάει στο να επιταχυνθεί η διαδικασία και να ληφθούν τα απαιτούμενα Κοινοβουλευτικά μέτρα. «Οφείλουμε μέσα από την παιδεία και τη σωστή ενημέρωση να αναμετρηθούμε με τον φασισμό και να καταπολεμήσουμε τόσο τις πολιτικές του πρακτικές όσο και τον πολιτικό του λόγο» επεσήμανε ο Βουλευτής Ηρακλείου.​

Αναφορικά με την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ανάδειξης νέου/νέας Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Χάρης Μαμουλάκης εξέφρασε την ειλικρινή πεποίθηση ότι ο πλουραλισμός των απόψεων είναι θετικός. «Οι συνθήκες και οι καιροί αλλάζουν, συνεπώς αλλάζει και η ευρωπαϊκή Αριστερά. Ο τρόπος πολιτικής έκφρασης διαφέρει και διέπεται πάντοτε και από έναν υποκειμενισμό. Προσωπικά έχω τη δίκη μου πολιτική άποψη, αλλά αναγνωρίζω ότι αυτός ο πλουραλισμός των απόψεων συνέδραμε στο να αποκτήσει αυτή η εκλογική διαδικασία πολιτικό ενδιαφέρον για την κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Απόψεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις