Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ψυχή του Δήμου μας, οι εργαζόμενοί του»
Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ψυχή του Δήμου μας, οι εργαζόμενοί του»

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ψυχή του Δήμου μας, οι εργαζόμενοί του»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τον Πρόεδρο Μιχάλη Ριζικιανάκη και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΠΑΝΑΛ συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το πολυδιάστατο και σημαντικό έργο της Δημοτικής Επιχείρησης και αφορούν τα καταστήματα επισιτισμού, τη δημοτική ακίνητη περιουσία, το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, τη Δημοτική Ακτή Καρτερού, τους σταθμούς αυτοκινήτων, το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τα τεχνικά έργα, κ.α. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την έλλειψη προσωπικού σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, καθώς όπως είπαν υπάρχει προσωπικό δύο ταχυτήτων μόνιμο και συμβασιούχοι. Εξέφρασαν επίσης την αγωνία τους για την τύχη του «Μαρίνα» και του χώρου στάθμευσης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» όταν σταματήσει η λειτουργία του, όπως και για την πορεία του Π.Σ.Κ.Η..

Από την πλευρά του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, ανέπτυξε το σχέδιό του για την καλύτερη λειτουργία συνολικά του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων προς όφελος των πολιτών. Τόνισε ότι στις προτεραιότητές του είναι η ενίσχυση του μόνιμου προσωπικού του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΕΠΑΝΑΛ, με στόχο τη μέγιστη κοινωνική και αναπτυξιακή απόδοσή της, η διαπραγμάτευση της λειτουργίας του «Μαρίνα» και μετά την είσοδο του επενδυτή στο λιμάνι, καθώς και η αξιοποίηση με τον ιδανικότερο τρόπο της δημοτικής περιουσίας. Παράλληλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου επεσήμανε ότι στόχος του είναι η μέγιστη κοινωνική αλλά και αναπτυξιακή απόδοση των πολιτιστικών υποδομών αιχμής, όπως είναι το ΠΣΚΗ, το οποίο μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς και εγχώριες εκδηλώσεις και να έχει συνεχή δραστηριότητα, με καθημερινή συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας. «Ψυχή του Δήμου μας, είναι οι εργαζόμενοί του. Και οι προοπτικές για τους πολίτες, εφόσον πετύχουμε την βέλτιστη λειτουργία και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων μας, είναι πολλές, πολύπλευρες και σημαντικές. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος» ανέφερε σε δήλωσή του αμέσως μετά τη συνάντηση ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις