Νίκος Ρουσσάκης: Άλλος ένας "Τολμηρός" υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη
Νίκος Ρουσσάκης: Άλλος ένας "Τολμηρός" υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Νίκος Ρουσσάκης: Άλλος ένας "Τολμηρός" υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Άλλος ένας "Τολμηρός" υποψήφιος με την παράταξή μας, ο κύριος Νικόλαος Ρουσσάκης από τον Καλοχωραφίτη, αντιπρόεδρος στην κοινότητα Μαγαρικαρίου!
Τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας "Τολμάμε Μαζί" και του ευχόμαστε Καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού!
Ο κ Νικόλαος Ρουσσάκης είναι γέννημα – θρέμμα της περιοχής, αγρότης στο επάγγελμα με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή ελαιόλαδου.
Παντρεμένος με την κυρία Ιωάννα Σπιθάκη, έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.
Ο κύριος Ρουσσάκης έρχεται να ενισχύσει το όραμά μας για να προωθήσουμε την αναπτυξιακή προοπτική και τις στρατηγικές που έχουμε σχεδιάσει για τον δήμο Φαιστού και τα χωριά του.
"Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει για τις ικανότητές του, την αποφασιστικότητα του, την επιμονή του στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει και τον ευχαριστούμε θερμά γιατί έχει κάνει έργο στο χωριό μας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον φυσικό πλούτο που έχει η περιοχή μας και να τον αξιοποιήσουμε δημιουργώντας παράλληλα νέες ευκαιρίες απασχόλησης για τους κατοίκους μας. Αναγνωρίζω στη δημοτική αρχή ότι έχει εργαστεί ακούραστα για την αναβάθμιση των υποδομών, τη βελτίωση των δρόμων και την προσπάθεια που κάνει να προσφέρει ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής σε όλους τους κάτοικους. Φυσικά και η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται για την επόμενη πενταετία και επειδή θέλω να συνεισφέρω προσωπικά σε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσω όσο το δυνατόν για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα, για αυτό το λόγο δήλωσα υποψηφιότητα. Για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού".
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις