Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη η Μαρία Ραπτάκη από τις Μοίρες
Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη η Μαρία Ραπτάκη από τις Μοίρες

Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη η Μαρία Ραπτάκη από τις Μοίρες

Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη η κα Ραπτάκη Μαρία.  

Καλωσορίζουμε στη δυνατή παράταξή μας "Τολμάμε Μαζί" την κυρία Ραπτάκη Μαρία, ιδιωτική υπάλληλο από τις Μοίρες!
Η κυρία Ραπτάκη Μαρία είναι παντρεμένη με τον κύριο Ιωάννη Γιανναδάκη και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Έχει κάνει σπουδές στα ξενοδοχειακά.
Εργάζεται 21 χρόνια στην εστίαση 10 εκ των οποίων στον τουρισμό.
Η κυρία Μαρία Ραπτάκη είναι μία νέα γυναίκα, πολύ δραστήρια, αισιόδοξη, με φιλοδοξίες και όραμα για τον τόπο μας.
Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στις Μοίρες και εδώ επέλεξε να κάνει οικογένεια και να αναθρέψει τα παιδιά της. Την καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και της ευχόμαστε Καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για να κάνουμε το δήμο Φαιστού Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού!

"Αγαπώ τις Μοίρες και θέλω να τις δω να αλλάζουν! Θέλω να βοηθήσω και εγώ η ίδια προσωπικά, κάνοντας ότι καλύτερο για αυτό τον τόπο, ώστε να είναι περήφανα τα παιδιά μου.
Όλοι μαζί, σε συνεργασία, μπορούμε να συνασπίσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό. Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και επικεφαλής της παράταξης Τολμάμε Μαζί, γιατί έχω δει τα έργα που έχει ξεκινήσει να κάνει για τον τόπο μας.
Έχουμε ήδη μπει σε τροχιά ανάπτυξης και θέλω να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία.
Λόγω της μεγάλης εμπειρίας στον τουρισμό, έχω τη γνώμη ότι ο πολιτισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης.
Η προβολή του τόπου μας και η ανάδειξη του πολιτισμού μας μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και φεστιβάλ, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την προσέλκυση τουριστών.
Ο πολιτισμός αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό της περιοχής μας και οφείλουμε να το αξιοποιήσουμε ώστε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.
Αποτελεί μία ισχυρή κινητήρια δύναμη για την προώθηση και την ανάδειξη του πολιτισμού μας. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε και έχουμε χρέος να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την περιοχή μας.
Αυτό έχουμε κληρονομήσει και οφείλουμε και εμείς να το κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές αξιοποιώντας το στο έπακρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτούς τους τομείς έχω γνώση και μπορώ να προσφέρω βοήθεια όπως και όποτε μου ζητηθεί!

Ζητώ την ψήφο σας και υπόσχομαι να γίνω αντάξια της.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις