Η Λεονταράκη Ελευθερία υποψήφια με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στον Δήμο Φαιστού
Η Λεονταράκη Ελευθερία υποψήφια με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στον Δήμο Φαιστού

Η Λεονταράκη Ελευθερία υποψήφια με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στον Δήμο Φαιστού

"Τολμάει Μαζί" με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στον Δήμο Φαιστού, η Ελευθερία Λεονταράκη.

Ο Δήμαρχος Φαιστού και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ.Γρηγόρης Νικολιδάκης δήλωσε:
Καλωσορίζουμε στη δυνατή παράταξή μας "Τολμάμε Μαζί" την κυρία Λεονταράκη Ελευθερία!
Η κυρία Λεονταράκη Ελευθερία είναι Χημικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, και εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο.
Έχει καταγωγή από τα Βορίζια αλλά κατοικεί μόνιμα στις Μάκρες με τον σύζυγό της, Ιωάννη Ραπτάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά!
Η κυρία Λεονταράκη, είναι μια νέα κοπέλα, άξια εκπρόσωπος της νέας γενιάς, τολμηρή, δραστήρια, μορφωμένη, καλλιεργημένη, με πολιτική άποψη, που θέλει το καλύτερο για τον τόπο της και το χωριό της.
Είναι τιμή μας να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας, ενεργοί πολίτες και άτομα συνειδητοποιήμενα, που έχουν ειλικρινή διάθεση για προσφορά, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες.

Η κα Λεονταράκη δήλωσε:
"Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί είναι άνθρωπος με ήθος, αξιόπιστος, μετρημένος και έχει απήχηση στη νέα γενιά. Οι συζητήσεις που είχα μαζί του σχετικά με την ανάπτυξη και αναβάθμιση του χωριού μας, κυρίως σε υποδομές και τον εκσυγχρονισμό του σχολείου μας, της Παιδικής Χαράς που χρειάζεται συντήρηση, αλλά και εν γένει σε βασικά πράγματα που πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή για να μπορέσουμε οι νέοι άνθρωποι που δημιουργούμε οικογένειά στο χωριό, με βρήκε απόλυτα σύμφωνη και θα ήθελα να τον βοηθήσω για να τα υλοποιήσουμε. Υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω όπως μπορώ για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού!"
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις