Μια ανάσα απ' την μεταγραφή της ζωής του ο Χ. Μανδάς - Προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λάτσιο
Μια ανάσα απ' την μεταγραφή της ζωής του ο Χ. Μανδάς - Προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λάτσιο

Μια ανάσα απ' την μεταγραφή της ζωής του ο Χ. Μανδάς – Προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λάτσιο

Τη φανέλα της Λάτσιο, προβάρει ο Χρήστος Μανδάς, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Ιταλικό κλαμπ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση του Έλληνα ταλαντούχου τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Λάτσιο και ΟΦΗ, τα τελευταία 24ώρα συζητούν το ενδεχόμενο μετακόμισης του Χρήστου Μανδά στην γειτονική χώρα, ενώ στο… τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το ενδεχόμενο ο MVP των κρητικών της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, να παραμείνει για ένα χρόνο στο Κρήτη και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα το καλοκαίρι του 2024.

Στον ΟΦΗ δεν επιθυμούν να… κόψουν τον δρόμο του ποδοσφαιριστή, που αναμφίβολα με τις εμφανίσεις του συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων της Ευρώπης, όμως προσπαθούν να κλείσουν το… καλύτερο δυνατό deal για τον παίκτη αλλά και για την ίδια την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων και το ενδεχόμενο ετήσιου δανεισμού από τη Λάτσιο στον ΟΦΗ, κάτι που προσώρας δεν δειχνει να αποτελεί πρόβλημα για την Ιταλική ομάδα, που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, τον Χρήστο Μανδά.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία σημαντική στιγμή για τον Έλληνα τερματοφύλακα, που βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει τη μετακόμισή του σε ένα απο τα κορυφαία πρωταθλήματα, σε ένα απο τα κορυφαία Ιταλικά κλαμπ.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις